Uitzending
DWDD - 2-4-2008

2-4-2008

DWDD

2212 x bekeken | 0 reacties
6
De presentatie is in handen van Matthijs van Nieuwkerk. De tafeldame van Matthijs is Halina Reijn. Te gast zijn: Oud-wielrenner Johan Museeuw over de Ronde van Vlaanderen. Zanger Daniel Lohues over de deze week verschenen CD 'Allenig II', waarop hij zingt over onder andere Joni Mitchell, zijn oma, een pastoor op TV en de Drentse horizon. Maarten ít Hart en Metta de Noo-Derksen over de vrijlating van Lucia de B.

Johan Museeuw
Zondag is het zover. Voor veel wielerliefhebbers de mooiste, belangrijkste klassieker van het jaar: 'De Ronde van Vlaanderen'. De 'Leeuw van Vlaanderen' won hem drie keer.

DaniŽl Lohues
Het album 'Allenig II' is vanaf nu verkrijgbaar. DaniŽl Lohues zingt onder anderen over Joni Mitchell, zijn oma, een pastoor op tv en de Drentse horizon. Hij tourt met dit nieuwe repertoire langs de theaters van Nederland, uiteraard in zijn eentje.

De Tv Draait Door
'Het Jeugdjournaal' waarschuwt kinderen die zich opgeven voor 'Boer zoekt kind' dat het wel zwaar werken is en 'Lingo'-presentatrice Lucille Werner is heel blij dat zij even niet aardig hoeft te doen.

Maarten ít Hart En Metta De Noo-derksen
De Haagse verpleegkundige Lucia de B werd juli 2006 tot levenslang plus TBS veroordeeld wegens zeven moorden en drie pogingen tot moord op patienten in enkele Haagse ziekenhuizen. Vanochtend werd zij voorlopig vrijgelaten. Metta de Noo-Derksen en Maarten ít hart zijn al jaren overtuigd van haar onschuld.

In deze uitzending van DWDD waren Halina Reijn, DaniŽl Lohues, Lucille Werner en Metta de Noo te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD werd uitgezonden op woensdag 2 april door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie