Uitzending
DWDD - 8-4-2008

8-4-2008

DWDD

1716 x bekeken | 0 reacties
7
Guusje Ter Horst
Terwijl het vraagteken ‘Wilders liegt, Wilders liegt niet’ nog levensgroot boven Den Haag hangt, gaat zij over tot de orde van de dag. Al haar ambtenaren krijgen met kerst een overlevingspakket thuis. Minister van Binnenlandse Zaken Guusje ter Horst

Fokke En Sukke
waren er al lang uit.

Leine
Leine kreeg lovende kritieken voor haar eerste cd 'Songs at the dinner table', haar tweede cd is in de maak en ze is gevraagd om op te treden tijdens het North Sea Jazz Festival.

De Tv Draait Door
Bejaard herenleed in het KRO-programma ‘Memories’, als professionele pijltjesgooier heb je geen tijd om de krant te lezen en ‘Top Gear’ presentator Jeremy Clarkson test de kleinste auto ter wereld.

Tim Krabbé
Vandaag bekend geworden: het Boekenweekgeschenk 2009 wordt geschreven door Tim Krabbé. Eindelijk is er dan literaire erkenning voor de schrijver die tot veler verbazing nog nooit een literaire prijs won.

Extra Leine
Vlak voor de uitzending speelde en zong Leine ook nog een liedje.

Deze uitzending van het programma DWDD is uitgezonden op dinsdag 8 april door de VARA en de KRO. Te gast waren Tim Krabbé, Guusje ter Horst en Jeremy Clarkson. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie