Kookprogramma rond de onstuimige keuken ( het is een werkplaats ) van Wouter Klootwijk. Hij kan zich over het doodgewoonste hooglijk verbazen. En als hij met vragen zit waar hij als huishoudjournalist van wakker liggen...
Bekijk uitzending
Waar blijven de postduiven als de post is bezorgd? Wegvliegen doen ze liever niet. Ze blijven in de stad waar mensen knoeien met frites en brood. Tot de stad er genoeg van heeft. Deze uitzending van het programma De...
Bekijk uitzending
De onstuimige keuken van Wouter Klootwijk. Met alledaagse vragen waar de huishoudjournalist wakker van ligt. Deze uitzending van het programma De Wilde Keuken is uitgezonden op vrijdag 6 september door de NTR. De...
Bekijk uitzending
Kookprogramma rond de onstuimige keuken ( het is een werkplaats ) van Wouter Klootwijk. Hij kan zich over het doodgewoonste hooglijk verbazen. En als hij met vragen zit waar hij als huishoudjournalist van wakker liggen...
Bekijk uitzending
Het is bitter van een bloempje. De Wilde Keuken gaat het oogsten. Het bloempje in België waar nog meer te beleven is. De mooie bieren van België worden gebrouwen met stroop. En groot in stroop is de stad waar Louis Paul...
Bekijk uitzending
De toekomst, dat is het vreemde, begint nooit. Morgen zal nooit vandaag worden, ja morgen wel, maar dan is het vandaag en heb je toch weer morgen. De makers van de Wilde Keuken trekken zich van dit soort filosoferen...
Bekijk uitzending
De Wilde Keuken op wielen staat midden in een veld vol spruitjes en kookt. Nieuwe spruitjes en hele oude van uit de tijd toen kinderen spruitjes nog verschrikkelijk vies vonden. Spruitjes zijn de kleinste kolen en witte...
Bekijk uitzending
Planten hebben voedsel nodig om te groeien. Dieren ook. Maar voer heeft ook voer nodig. De Wilde Keuken onderzoekt waar het begint. Verslaggever Wouter Klootwijk ontdekt dat we van de zon kunnen leven. Want op zonlicht...
Bekijk uitzending
Kookprogramma rond de onstuimige keuken ( het is een werkplaats ) van Wouter Klootwijk. Hij kan zich over het doodgewoonste hooglijk verbazen. -We zijn rijk gezegend met goed drinkwater. Deze uitzending van het...
Bekijk uitzending
Het is het mooiste speelgoed want het leeft en je kunt er op zitten. Het paard. Mooi maar duur. In De Wilde Keuken op Wielen vraagt de kok zich af waar de paarden blijven die niet meer mee mogen doen. Deze uitzending...
Bekijk uitzending
Kookprogramma Als de vis voor Scheveningen slaapt en met rust gelaten wordt, komt verse vis van ver. Klootwijk reist naar IJsland, het spoor terug naar waar de beste vis voor Europa vandaan komt. Deze uitzending van...
Bekijk uitzending
Kookprogramma rond de onstuimige keuken ( het is een werkplaats ) van Wouter Klootwijk. -Het jaar is bijna om. Reden om in De Wilde Keuken de toekomst te voorspellen. Wat zijn de dertien culinaire trends in 2013? Deze...
Bekijk uitzending
Kookprogramma Verdriet om een houten snijplank. Bijna iedereen denkt dat hout niet meer mag in de keuken. Omdat je ziek zou worden van de andijvie als eerder op die plank een kip gesneden is. Deze uitzending van het...
Bekijk uitzending
Kookprogramma rond de onstuimige keuken ( het is een werkplaats ) van Wouter Klootwijk. Hij kan zich over het doodgewoonste zeer verbazen. -IJs op een stokje komt uit de fabriek. IJs in bakken van de kruidenier ook. ...
Bekijk uitzending
Serie reportages Het Wilde Keukenpersoneel reist naar het noorden van Italië om daar in een dorp alle Italianen te ontmoeten die elk voorjaar naar het noorden trekken om er tot in de herfst te werken in hun ijssalons. ...
Bekijk uitzending
Deze uitzending van het programma De Wilde Keuken met de titel Vervelende beesten in en op het land eromheen is uitgezonden op woensdag 28 november door NTR. De presentatie was in handen van Wouter Klootwijk.
Bekijk uitzending
Serie reportages Ierland is rijk aan zeebanket. Een Nederlandse chef-kok leert de Ieren oesters eten en valt intussen zelf nog elke dag om van verbazing hoeveel er uit Ierse wateren te oogsten is. Deze uitzending van...
Bekijk uitzending
Serie reportages Van de wind kun je niet leven. O nee? In de Wilde Keuken wel. Dat wil zeggen, op wind kun je koken. Maar hoe? Wouter wou het altijd al, want het waait alle dagen om zijn huis. Hij zoekt het uit. Deze...
Bekijk uitzending
Serie reportages rond de onstuimige keuken ( het is een werkplaats ) van Wouter Klootwijk. Het is geel en wordt weggegooid. Het is het lot van honderdduizend citroenen. Ze dienen als garnering. Deze uitzending van het...
Bekijk uitzending
Kookprogramma rond de onstuimige keuken ( het is een werkplaats ) van Wouter Klootwijk. Hij kan zich over het doodgewoonste hooglijk verbazen. -Het mag helemaal niet van de regering, vis drogen in de wind. Deze...
Bekijk uitzending
De lekkerste tomaat bestaat al vijf jaar. Maar bijna niemand heeft hem gezien. Laat staan geproefd. Dat komt omdat inkopers van supermarkten hem lelijk vinden. Hij is niet mooi rond en supermarktinkopers menen te weten...
Bekijk uitzending
Van de wind kun je niet leven. O nee? In de Wilde Keuken kan dat wel. Dat wil zeggen, op wind kun je koken. Maar hoe? Wouter Klootwijk wou het altijd al, want het waait alle dagen om zijn huis. Hij zoekt het uit. Om te...
Bekijk uitzending
Je hebt echte cowboys. Het zijn mannen met een gezin en ze kunnen niet goed schieten. Koeien melken, dat kunnen ze. Ze zien er alleen eender uit als de ijdele watjes in een cowboyfilm en inderdaad, ze wonen een groot...
Bekijk uitzending
Iedereen kookt met bouillonblokken. Iedereen? Nou nee, een enkele culinair haalt er het neusje voor op en trekt zelf bouillon. Maar verder? De hele wereld zo n beetje kan zonder bouillonblok niet lekker koken. Als in...
Bekijk uitzending
De Wilde Keuken op zee. Waar wordt de beste makreel gerookt? Op de Atlantische Oceaan, west van de Shetland Eilanden en in het bijzonder op de trawler Afrika die ook de Scheveningen 24 heet (Sch 24). Het schip vangt...
Bekijk uitzending