Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
De wandeling - Hella op zoek naar Loesje

Hella op zoek naar Loesje

De wandeling

21-11-2008

| 2864 x bekeken | 0 reacties
6
In KRO De Wandeling op 21 november een zoektocht naar Loesje. Wie is zij en waar staat zij voor? Waar woont ze en wie zijn haar vrienden? Is Loesje volwassen geworden? Wat heeft Loesje in 25 jaar geleerd en wat heeft ze de wereld geleerd? Hella van der Wijst gaat al wandelend door Arnhem op zoek naar Loesje. Lukt het haar om het goedbewaarde geheim van Loesje te ontsluieren?

Loesje is een fenomeen en bestaat 24 november 25 jaar. Al die jaren voorziet Loesje heel Nederland (en de laatste jaren ook het buitenland) op onverwachte plaatsen en momenten van inspirerende teksten en posters. Een échte Loesje tekst houdt mensen een spiegel voor, nodigt uit tot reflectie of tovert een glimlacht op het gezicht.

Hella ontmoet een Loesje van nu en een Loesje van het eerste uur en daagt iedereen uit om de Loesje in zichzelf te ontdekken. Plakster Noor vertelt hoe en waarom ze al 15 jaar Loesje-posters plakt en leert Hella de fijne kneepjes van de plakkunst.

Deze uitzending van het programma De wandeling met de titel Hella op zoek naar Loesje is uitgezonden op vrijdag 21 november door de KRO. De presentatie was in handen van Hella van der Wijst. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble TV winactie Zet je beknibbel-wekker op Knibble en doe mee! Doe mee!