Uitzending
De leugen regeert - 18-1-2008

18-1-2008

De leugen regeert

1123 x bekeken | 0 reacties
6
Wat we weten over de film van Geert Wilders, is afkomstig van maar één bron: Geert Wilders zelf
Geen enkele journalist heeft diens anti-islam film gezien, maar de film trekt al maandenlang aandacht. Heeft Geert Wilders de media in gijzeling? Een debat.

Ophef over Michael Boogerd die in verband wordt gebracht met doping
Zonder hem om een weerwoord te vragen is deze week het bericht naar buiten gebracht dat onder anderen Boogerd op de lijst zou staan van een Weens dopinglaboratorium. Boogerd is boos dat hij zo te kijk is gezet. Hoe kan hij zich nog verweren? Wie zal hem nog geloven?

In een filmpje een gesprek over de Zilveren Camera
Volgens de regels van de Zilveren Camera mag elke beroepsfotograaf meedoen. Toch is er nu discussie naar aanleiding van de nominatie van Sjoerd Hilckmann met een fotoserie over Uruzgan. Hilckmann is militair en fotograaf. Zilveren Camera-bestuurslid Joep Lennarts zegt hierover: De Zilveren Camera is een fotojournalistieke wedstrijd. En deze serie over Uruzgan is geen fotojournalistiek. Als dit niet ongedaan wordt gemaakt, devalueert de Zilveren Camera tot een plaatjesprijs.

Een filmpje over de blunder van Metro, die meende de winnaar van het Noorderslag Festival te weten

Presentatie: Felix Meurders.

Deze uitzending van het programma De leugen regeert is uitgezonden op vrijdag 18 januari door de VARA. Te gast was Michael Boogerd. De presentatie was in handen van Felix Meurders.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie