Uitzending
De kunst - Shortlist Libris Literatuurprijs 2008

Shortlist Libris Literatuurprijs 2008

De kunst

4-5-2008

| 1263 x bekeken | 0 reacties
6
Praatprogramma over kunst en cultuur, rechtstreeks vanuit de Plantage in Amsterdam. En onderwerp staat centraal en verder komen er reportages en optredens voorbij die naadloos bij dat onderwerp passen. Shortlist Libris Literatuurprijs 2008. Schrijvers Abdelkader Benali en Kristien Hemmerechts hebben de genomineerde boeken gelezen en zullen die als een schaduwjury bespreken. De genomineerde boeken zijn : Datumloze dagen, Jeroen Brouwers, Atlas. De literaire kring, Marjolijn Februari, Prometheus. De utopisten, Louise O. Fresco, Prometheus. Sleur is een roofdier, D. Hooijer, Van Oorschot. Verder, Marc Legendre, Atlas. Grote Europese Roman, Koen Peeters, Meulenhoff/Manteau. Verder zijn er in de uitzending korte filmpjes van de genomineerde schrijvers te zien.

Presentatie: Hans Goedkoop.

Deze uitzending van het programma De kunst met de titel Shortlist Libris Literatuurprijs 2008 is uitgezonden op zondag 4 mei door de NPS. Te gast waren Abdelkader Benali en Kristien Hemmerechts. De presentatie was in handen van Hans Goedkoop.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee