Uitzending
De kunst - Beste Gebouw van het Jaar

Beste Gebouw van het Jaar

De kunst

27-4-2008

| 1298 x bekeken | 0 reacties
6
Praatprogramma over kunst en cultuur, rechtstreeks vanuit de Plantage in Amsterdam. En onderwerp staat centraal en verder komen er reportages en optredens voorbij die naadloos bij dat onderwerp passen. Architectuur en het Beste Gebouw van het Jaar. Deze week werd het Architectuur Jaarboek 2007/2008 gepresenteerd. Welke gebouwen van het afgelopen jaar hebben de gemoederen beziggehouden, wat waren de successen en wat de flops? Wat had nooit gebouwd mogen worden? De architecten Marlies Rohmer en Robert Winkel, beiden vertegenwoordigd in het Architectuur Jaarboek, praten over de oogst van dit jaar. Met architect Sjoerd Soeters gingen we op pad. Hij becommentarieert de tops en flops en bezoekt het Gebouw van het Jaar 2008, een prijs van de BNA (Bond van Nederlandse architecten) die deze week ook bekend werd gemaakt.

Presentatie: Hans Goedkoop.

Deze uitzending van het programma De kunst met de titel Beste Gebouw van het Jaar is uitgezonden op zondag 27 april door de NPS. Te gast was Sjoerd Soeters. De presentatie was in handen van Hans Goedkoop.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee