Uitzending
De kunst - 11-5-2008

11-5-2008

De kunst

1758 x bekeken | 0 reacties
6
Praatprogramma over kunst en cultuur, rechtstreeks vanuit de Plantage in Amsterdam. En onderwerp staat centraal en verder komen er reportages en optredens voorbij die naadloos bij dat onderwerp passen. Afl.: Het Hollandse leven van Chet Baker. Het is dinsdag 13 mei 2008 twintig jaar geleden dat de Amerikaanse jazztrompettist/zanger Chet Baker in Amsterdam uit een hotelraam viel, onder invloed van drugs, en de dood vond. Hiermee kwam een einde aan een leven vol muziek, maar ook van drank en drugs. Gesprekken met mensen die Chet Baker tijdens zijn Hollandse jaren hebben meegemaakt. Wie was Chet Baker? Hoe zag zijn leven eruit? Met wie speelde hij in allerhande jazzclubs? Waar vond hij zijn muzikale inspiratie? Collega's, vrienden, kennissen en anderen over een man die bij leven al een legende was. Verder liveoptredens, vanzelfsprekend een tribute to Chet Baker.

Presentatie: Hans Goedkoop.

Deze uitzending van het programma De kunst is uitgezonden op zondag 11 mei door de NPS. De presentatie was in handen van Hans Goedkoop.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee