Uitzending
Business Class - Aflevering 35

Aflevering 35

Business Class

30-4-2017

| 581 x bekeken | 0 reacties
5
EuroParcs Resort De Rijp
Dit vakantiepark ligt centraal in Noord-Holland. Juist dankzij deze centrale ligging spreekt De Rijp een grote doelgroep aan. Suze wordt op het park rondgeleid door Antoine van der Lee.

Laura Fygi
Onlangs verscheen Jazz Love, het nieuwe album van Laura Fygi. In eerste instantie verscheen het album niet in Nederland maar in Azië.

Wierda en Partners Vermogensbeheer
Elke maand spreekt Edwin Wierda met Harry over de ontwikkelingen op de beurs. Zowel aandelen, opties, obligaties en trends en ontwikkelingen passeren de revue.

Ciel Bleu in Hotel Okura Amsterdam
Deze week in de keuken aandacht voor Guestronomy, het tweede boek van Ciel Bleu chefs Onno Kokmeijer, Arjan Speelman en gastheer Pasquinel Kolk.

Sander Pardon ‘Hier ben IK’
Paul van Vliet, Jan Terlouw, Martin Schröder en nog 700.000 mensen in Nederland zijn ouder dan 80 jaar. ‘De Stille Generatie’.

De Nationale Aspergepartij 2017
In het Amsterdamse The College Hotel is Suze aanwezig bij de exclusieve netwerkbijeenkomst van de Nationale Aspergepartij.

Leon de Winter
Schrijver, columnist en politiek commentator Leon de Winter geeft bij Business Class regelmatig beschouwingen over de politieke actualiteit.

Terugblik Pim Fortuyn
Op 6 mei a.s. is het vijftien jaar geleden dat Pim Fortuyn werd vermoord. De aankomende weken herdenken we Pim Fortuyn met een compilatie van zijn meest memorabele interviews.

In deze uitzending van Business Class waren Jan Terlouw, Laura Fygi, Leon de Winter, Martin Schröder en Paul van Vliet te gast. De presentatie was in handen van Harry Mens en Suze Mens. Deze uitzending van het programma Business Class met de titel Aflevering 35 werd uitgezonden op zondag 30 april door RTL7.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie