Uitzending
Business Class - Aflevering 34

Aflevering 34

Business Class

23-4-2017

| 776 x bekeken | 1 reacties
5
Resort Mooi Bemelen
Suze bekijkt samen met Herman Zwakhoven dit resort in Zuid-Limburg. Op dit moment staan er bijna twintig woningen op het park en de voorbereidingen voor fase twee zijn in volle gang.

Rik Felderhof
Tv-persoonlijkheid Rik Felderhof vertelt over het derde en laatste deel van zijn trilogie De Vliegenvanger ‘de schoonheid van de leugen’.

Terugblik Pim Fortuyn
Op 6 mei a.s. is het vijftien jaar geleden dat Pim Fortuyn werd vermoord. De aankomende weken herdenken we Pim Fortuyn met een compilatie van zijn meest memorabele interviews.

Airline Refund
Dit bedrijf van Olaf Goulooze is een nieuw claimbedrijf voor passagiers.

Jones Brothers Coffee Company
Koffieprofessional Richard Jones over zijn fascinatie voor goede koffie.

Takeaway.com
Vanuit een zolderkamer uitgegroeid tot leidende marktplaats voor online bezorgmaaltijden in continentaal Europa.

Tribes
Suze is op uitnodiging van CEO en Founder Eduard Schaepman te gast bij de officiële opening van Tribes Amsterdam Zuidas Ito aan het Gustav Mahlerplein.

Fletcher Hotels
Het voorjaar is in volle gang, tijd om in er in Nederland op uit te gaan.

Stan Huygens Journaal
Journalist Willem Kool van dé societyrubriek van dagblad De Telegraaf praat ons bij over de ontwikkelingen en anekdotes op party’s in binnen- en buitenland.

In deze uitzending van Business Class was Rik Felderhof te gast. De presentatie was in handen van Harry Mens en Suze Mens. Deze uitzending van het programma Business Class met de titel Aflevering 34 werd uitgezonden op zondag 23 april door RTL7.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie