In aflevering 29 van Business Class op zondag 7 april 2025 bespreekt presentator
Harry Mens weer volop actualiteit op zakelijk, politiek en financieel-economisch gebied.
Suze Mens bezoekt het Inspiratiehuis2020 in Hoofddorp en ontdekt hoe slimme keukenapparatuur met AI onze manier van koken verandert. Amerikakenner Raymond Mens analyseert de recente ontwikkelingen rond Trump, importheffingen en geopolitieke spanningen.
Chef-kok Tonny Berentsen en sommelier Ronnie Brouwer van De Kromme Dissel serveren een lentegerecht met asperges en delen hun succesformule. Fletcher-adviseur Michael Spetter vertelt over de groei van de hotelketen. Suze bezoekt ook De Leugthe Resort in Renswoude, waar luxe vakantiehuizen midden in de natuur verrijzen.
Erik Nugteren van Ambassador Vermogensbeheer bespreekt de kwartaalresultaten en marktontwikkelingen. Beauty-expert John Kooijman onthult een opvallende nieuwe verzorgingstrend: een nachtcrème met zalm-DNA. Suze doet daarnaast verslag vanaf verpakkingsbeurs Empack 2025. Tot slot presenteert Jos Beeres een toegankelijke én luxe Chardonnay uit Zuid-Frankrijk.
De presentatie was in handen van
Harry Mens en
Suze Mens. Deze uitzending van het programma Business Class met de titel Aflevering 29 werd uitgezonden op zondag 6 april door RTL7.