Uitzending
Business Class - Aflevering 23

Aflevering 23

Business Class

16-2-2020

| 243 x bekeken | 0 reacties
5
Sales United
Al meer dan 25 jaar ervaring heeft Frank van Leer met het helpen verbeteren van verkoopresultaten van internationale organisaties. Hij heeft meer dan 50.000 mensen getraind.

Wierda en Partners Vermogensbeheer
Edwin Wierda bespreekt de stand van zaken op de financiŽle markten in de wereld. Hij geeft aan hoe hij voor zijn cliŽnten omgaat met de onzekerheden in de wereld.

50PLUS
Eerste Kamerlid Martin van Rooijen praat met Harry over actuele politieke kwesties. Bijvoorbeeld de minder snelle verhoging van de AOW-leeftijd, de belastingdienst.

Antaurus Capital Management
Etienne Platte bespreekt de beursontwikkelingen en de resultaten van het Antaurus Europe Fund. De strategie van dit fonds is om positieve rendementen te realiseren.

Jacob Jan Boerma
De sterrenchef is gestopt met restaurant De Leest*** om dit jaar iets heel anders te openen: een pizzeria met toegankelijke pizzaís.

Jos Beeres Wijnkoperij
Prunus D„o Tinto is Wijn van de Week. Een mooi voorbeeld van een soepele rode wijn uit de traditionele D„o regio in Portugal.

In deze uitzending van Business Class was Martin van Rooijen te gast. De presentatie was in handen van Harry Mens en Suze Mens. Deze uitzending van het programma Business Class met de titel Aflevering 23 werd uitgezonden op zondag 16 februari door RTL7.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie