Uitzending
Business Class - Aflevering 17

Aflevering 17

Business Class

31-12-2017

| 1315 x bekeken | 0 reacties
5
TrendWatcher.com
Lieke en Richard Lamb weten als hét trendwatchersduo wat er in de sterren staat voor 2018. Elk jaar publiceren Lieke en Richard Lamb een trendverwachting.

Roel Praagman
De zakenman uit Den Bosch bespreekt de economische en politieke ontwikkelingen en wat dit betekent voor ondernemers in het MKB.

Jos Beeres Wijnkoperij
Een nieuwe wijn voor het nieuwe jaar: Cantine Due Palme Muina Syrah is Wijn van de Week. Wijnmaker Angelo Maci ontwikkelde deze wijn enkele jaren geleden.

Hotel Aurelio
Suze bezoekt het meest luxueuze ski- en wellnesshotel van Oostenrijk: Hotel Aurelio Lech. In dit hotel kunt u zich verheugen op stijl en comfort, in combinatie met de sfeer en elegantie.

Restaurant De Bokkedoorns
Met de nieuwe formatie Pascal Beeren en Menno Post aan het roer, heeft dit restaurant voor de achtentwintigste keer onafgebroken op rij een tweede Michelinster uitgereikt gekregen.

Aberfeld Vermogensbeheer
Han Vermeulen spreekt met Harry over de opbrengst van beursjaar 2017 en kansrijke bedrijven voor het nieuwe jaar.

Vink & Partners
Met advocaat Klaus Vink bespreekt Harry de belangrijkste aspecten van de wetswijziging ‘pensioen in eigen beheer’.

Kapelaan Herman Schaepman
De kapelaan die tot een paar jaar geleden nog in het bedrijfsleven werkzaam was, heeft het roer omgegooid en stelt zijn leven in dienst van de kerk.

In deze uitzending van Business Class waren Han Vermeulen en Herman Schaepman te gast. De presentatie was in handen van Harry Mens en Suze Mens. Deze uitzending van het programma Business Class met de titel Aflevering 17 werd uitgezonden op zondag 31 december door RTL7.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie