Uitzending
Business Class - Aflevering 17

Aflevering 17

Business Class

25-12-2016

| 1270 x bekeken | 0 reacties
5
Pianometropool
Frans Poppeliers pakt deze kerst uit met een wel heel bijzonder muziekinstrument van Pianometropool: de Physis 'DUAL JAM' DJ Grand.

Chateau d’Ax
Samen met Willem Hoefakker bekijkt Suze de exclusieve Italiaanse designbanken en wooninrichting in de Amsterdamse showroom van Chateau d’Ax in Villa Arena.

Antoine Bodar
Voor priester Antoine Bodar is kerst het mooiste feest van het jaar, omdat het een feest is van verbondenheid, verwachting en overdenking.

Prof. dr. Eduard Bomhoff
Harry spreekt met professor in de economie Eduard Bomhoff over de vooruitzichten voor 2017 voor Nederland, de EU en de wereldeconomie.

Tonny Keijzers Auto’s
Ook in de kerstperiode heeft dit autobedrijf uit Apeldoorn weer volop jong gebruikte auto’s te koop staan. De cameraploeg van Business Class neemt een kijkje in de showroom.

Antaurus Vermogensbeheer
Etienne Platte, partner en oprichter van Antaurus Vermogensbeheer, bespreekt met Harry de ontwikkelingen op de beurs en blikt vooruit op het nieuwe jaar.

Beachclub Zon en Zeebad
Als u op eerste of tweede kerstdag nog geen plannen heeft, is een bezoek aan restaurant Zon en Zeebad aan de boulevard in Noordwijk een aanrader.

MountainShield Capital Fund
Selwyn Duijvestijn blikt terug op een succesvol beursjaar. "Het jaar 2016 is uitermate goed verlopen voor het MountainShield Capital Fund.

In deze uitzending van Business-Class waren Joop Braakhekke, Olivier Tielemans, Suze Mens, Antoine Bodar en Eduard Bomhoff te gast. De presentatie was in handen van Harry Mens. Deze uitzending van het programma Business-Class met de titel Aflevering 17 werd uitgezonden op zondag 25 december door RTL7.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen écht de beste aanbiedingen Bekijk nu!