Uitzending
Business Class - Aflevering 16

Aflevering 16

Business Class

18-12-2016

| 650 x bekeken | 0 reacties
5
De Boekenbal Kerstselectie
U heeft nog een paar dagen de tijd om voor uw familie, vrienden of voor uzelf prachtige boeken aan te schaffen voor onder de kerstboom.

Carnegie Villa Apartments
Makelaar Jos van der Ham presenteert bij ons Haagse appartementen van internationale allure met een prachtige ligging tegenover het Vredespaleis nabij Park Sorgvliet.

Schmidt Zeevis Rotterdam
De feestdagen zijn bij uitstek geschikt om eens flink uit te pakken met heerlijke happen. Marcel van Breda laat nog eenmaal zijn opgemaakte schotels en delicatessen zien.

De Skihut
Echte wintersporters staan alweer te popelen om de sneeuw in te gaan. Suze bezoekt in aanloop naar de kerstvakantie De Skihut in Scheveningen en laat zich door Petra Remmert-Schaling.

Beursgenoten
Zondag geeft Geert Schaaij zijn visie op de financiŽle markten en kijkt met Harry vooruit naar het nieuwe jaar.

Arend Jan Boekestijn
De politiek commentator bespreekt met Harry onder meer het omstreden proces van Geert Wilders en de effecten hiervan.

Tribes
Suze is aanwezig bij de officiŽle opening van Tribes Amsterdam Zuidas SOM. Daarmee wordt de alweer negende locatie geopend van het baanbrekende flex-office concept.

Prof. dr. Jaap van Duijn
De hoogleraar economie spreekt met Harry over de gevolgen als Donald Trump op 20 januari wordt geÔnaugureerd als 45ste president van de Verenigde staten.

In deze uitzending van Business-Class waren Joop Braakhekke en Olivier Tielemans te gast. Deze uitzending van het programma Business-Class met de titel Aflevering 16 werd uitgezonden op zondag 18 december door RTL7.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie