Uitzending
Buitenhof - Wopke Hoekstra, Thierry Baudet

Wopke Hoekstra, Thierry Baudet

Buitenhof

25-11-2018

| 1284 x bekeken | 0 reacties
7
Marrakech-pact
Half december wordt in Marrakech een wereldwijd pact ondertekend om illegale migratie tegen te gaan. Gaat dat helpen, of heeft het pact een aanzuigende werking? Hierover gaan Bram van Ojik van GroenLinks en Thierry Baudet van Forum voor Democratie met elkaar in debat.

Nationaal Preventieakkoord
Nederlanders moeten gezonder gaan leven: minder alcohol en sigaretten, minder suiker en vet. Dat staat in het Nationaal Preventieakkoord dat afgelopen vrijdag is gepresenteerd. Aan tafel: Eric van der Burg, oud-wethouder van Amsterdam en voorzitter van de tafel Overgewicht van het akkoord, Marcel Katan, oud-hoogleraar voedingsleer, en Liesbeth van Rossum, internist en hoogleraar obesitas in Rotterdam.

De buitenlandse kranten
Oud-Duitslandcorrespondent Margriet Brandsma las deze week de buitenlandse kranten.

In deze uitzending van Buitenhof waren Thierry Baudet, Bram van Ojik, Eric van der Burg en Margriet Brandsma te gast. De presentatie was in handen van Paul Witteman, Diana Matroos en Jort Kelder. Deze uitzending van het programma Buitenhof met de titel Wopke Hoekstra, Thierry Baudet werd uitgezonden op zondag 25 november door de VARA en de VPRO.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie