Uitzending
Buitenhof - Leen Schaap, Tracy Metz

Leen Schaap, Tracy Metz

Buitenhof

6-1-2019

| 898 x bekeken | 0 reacties
5
Krimpgemeenten
Terwijl de Randstad maar blijft groeien, krimpt de bevolking aan de randen van het land. Is dat erg en moet daar iets tegen worden gedaan? In Buitenhof: Rijksbouwmeester Floris Alkemade, journalist en architectuurcriticus Tracy Metz, en de burgemeester van een van de snelst krimpende gemeenten van het land, Marianne Besselink.

Mali: 'een poppenkast in de woestijn'?
In mei komt er een einde aan de Nederlandse bijdrage aan de vredesmissie in Mali. In een zojuist verschenen boek noemt een voormalig militair de missie 'een poppenkast in de woestijn'. Hebben het soort missies als in Mali wel zin? En moet Nederland er op blijven inzetten? Te gast zijn Tweede Kamerlid Sven Koopmans (VVD) en schrijver Daan Heerma van Voss, die vorige maand een bezoek aan de missie in Mali bracht.

Journalist Eveline Rethmeier leest een column

In deze uitzending van Buitenhof waren Tracy Metz en Marianne Besselink te gast. De presentatie was in handen van Paul Witteman, Diana Matroos en Jort Kelder. Deze uitzending van het programma Buitenhof met de titel Leen Schaap, Tracy Metz werd uitgezonden op zondag 6 januari door de VPRO en BNNVARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie