Uitzending
Buitenhof - De opmars van Jan Kees de Jager

De opmars van Jan Kees de Jager

Buitenhof

28-2-2010

| 1232 x bekeken | 1 reacties
7
Het eerste televisie-interview met de nieuwe minister van FinanciŽn Jan Kees de Jager. De voormalige staatssecretaris van FinanciŽn, die bekend staat als de schrik voor zwartspaarders, is daarmee in ťťn klap verantwoordelijk geworden voor dossiers als de miljardensteun aan banken, de beoordeling van oud DSB-bestuurders en het Icesave-debacle. Heeft De Jager voldoende slagkracht als demissionair minister? En waarin verschilt zijn aanpak van die van zijn voorganger Wouter Bos?

Hamer, Kant en Halsema
In Buitenhof de drie rode dames van de politiek:
MariŽtte Hamer (PvdA), Agnes Kant (SP) en Femke Halsema (GroenLinks). Hamer liet deze week weten het tijd te vinden voor een `progressieve coalitieí. Hoe denken de anderen daar over? Ook kijken ze naar de laatste actuele ontwikkelingen zoals de controversieel verklaarde themaís en de electorale opmars in de opiniepeilingen van de PvdA. Daarnaast debatteren de drie vrouwen over de AOW en de bezuinigingen.

Deze uitzending van het programma Buitenhof met de titel De opmars van Jan Kees de Jager is uitgezonden op zondag 28 februari door de VARA, de VPRO en de NPS. Te gast waren Agnes Kant, Femke Halsema, Jan Kees de Jager en MariŽtte Hamer.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen ťcht de beste aanbiedingen Bekijk nu!