Uitzending
Buitenhof - Bindend leiderschap

Bindend leiderschap

Buitenhof

14-3-2010

| 1644 x bekeken | 0 reacties
7
Bindend leiderschap
In Buitenhof een debat over het nieuwe politieke landschap door het vertrek van Wouter Bos en de komst van Job Cohen. Aan tafel demissionair minister Ab Klink (CDA), voormalig PvdA-fractievoorzitter Jacques Wallage, NRC Handelsblad redacteur Bas Heijne en oud-minister Frank de Grave (VVD). Over de impact van de deze week overleden Hans van Mierlo en de roep om bindend leiderschap.

Griekenland door de ogen van een megabelegger
Ondanks ingrijpende bezuinigingsmaatregelen van de Griekse regering wordt achter de schermen van Brussel hard gewerkt aan een reddingsplan. Maandag komen de ministers van FinanciŽn bijeen om spijkers met koppen te slaan. Maar in hoeverre maken deze maatregelen Griekenland weer aantrekkelijk voor de beleggers? Welke rol spelen zij bij de oplossing van het probleem? En zijn speculanten daadwerkelijk de oorzaak van deze moderne Griekse tragedie? In Buitenhof een gesprek met Marc van Heel, directeur Benelux van Pimco; de grootste obligatiebelegger in de wereld.

Deze uitzending van het programma Buitenhof met de titel Bindend leiderschap is uitgezonden op zondag 14 maart door de VARA, de VPRO en de NPS. Te gast waren Frank de Grave, Jacques Wallage, Ab Klink, Bas Heijne en Marc van Heel.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie