Uitzending
Buitenhof - De Euro & Jong Talent

De Euro & Jong Talent

Buitenhof

27-5-2012

| 1012 x bekeken | 0 reacties
3
Het euro dilemma
De reddingsoperatie van de euro sleept zich moeizaam voort terwijl de crisis in de eurozone een nieuw hoogtepunt bereikt. Hoelang kan Griekenland nog aanklampen en wanneer komt Spanje in de gevarenzone? De politieke leiders zijn onderling verdeeld. Moeten we bezuinigen of juist de groei stimuleren? En bij de bevolking is er grote weerstand om miljarden te reserveren voor een noodfonds. Voor pro-Europese partijen is het balanceren op een dun koord, want hoe overtuig je de sceptische kiezers van het eigen standpunt? Over dit dilemma Ronald Plasterk, Tweede Kamerlid van de PvdA.

Met stip binnen
In Buitenhof vier jonge politici, alle vier lid van de Tweede Kamer. Lea Bouwmeester (PvdA), Sander de Rouwe (CDA), Klaas Dijkhoff (VVD) en Jesse Klaver (Groen Links) praten over hun ervaringen, ambities, teleurstellingen en verwachtingen als politicus.

Deze uitzending van het programma Buitenhof met de titel De Euro & Jong Talent is uitgezonden op zondag 27 mei door de VARA, de VPRO en NTR. Te gast waren Jesse Klaver, Klaas Dijkhoff, Lea Bouwmeester, Ronald Plasterk en Sander de Rouwe.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie