Uitzending
Buitenhof - 11-3-2012

11-3-2012

Buitenhof

1583 x bekeken | 0 reacties
5
Topman Peter Wennink van ASML
De Brabantse chipmachinefabrikant ASML lijdt niet onder de crisis. Integendeel, het bedrijf heeft zelfs een uitstekend jaar achter de rug. Maar hoe doe je dat, succesvol ondernemen in tijden van crisis? En welke maatregelen zijn er nodig om de Nederlandse economie weer te laten groeien? In Buitenhof een interview met Peter Wennink, vicepresident en CFO van ASML.

Achter de schermen
Drie weken lang vergadert het kabinet over de ombuigingen. Dat gebeurt achter gesloten deuren. Paul Jansen (de Telegraaf), Aukje van Roessel (De Groene Amsterdammer) en Professor Rinus van Schendelen (Erasmus Universiteit Rotterdam) analyseren de verschillende posities in het Catshuis. Houdt het kabinet stand of is dit overleg het begin van het einde?

Het geheim van Kofi Annan
Ko Colijn, de directeur van Clingendael, bespreekt de kansen van Kofi Annan in SyriŽ. De oud-secretaris generaal van de Verenigde Naties probeert president Assadís militaire campagne te doen stoppen. Wat heeft Annan wat andere bemiddelaars missen?

Deze uitzending van het programma Buitenhof is uitgezonden op zondag 11 maart door de VARA, de VPRO en NTR. Te gast waren Ko Colijn, Kofi Annan, Paul Jansen en Rinus van Schendelen.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie