Uitzending
Buitenhof - 19-2-2012

19-2-2012

Buitenhof

1137 x bekeken | 0 reacties
5
De koers van de PvdA
De top van de PvdA wil linksaf slaan. Maar de gelederen zijn nog niet gesloten. In Buitenhof een debat over koers en strategie van de sociaal democraten tussen een prominent Kamerlid Mariėtte Hamer, en twee jonge, kritische leden: Diana van Loenen, lid van de deelraad Amsterdam Oost en Michiel Emmelkamp van de groep Linkse Vernieuwing.

De toekomst van cyberterreur
Kunnen de zeesluizen of Schiphol gesaboteerd worden vanachter een toetsenbord? Deze week komen Amerikaanse en Nederlandse veiligheidsexperts bij elkaar in Washington om te praten over de gevaren die ons vanuit cyberspace bedreigen. Bart Jacobs, hoogleraar computerbeveiliging is een van de genodigden. Zondag zit hij aan tafel bij Buitenhof.

Wordt Europa steeds Duitser?
Angela Merkel pleit, net als Nederland, voor het keihard aanpakken van begrotingstekorten. Maar Duitsland staat er beter voor dan Nederland. Is bezuinigen in ons land niet een middel dat de kwaal verergert? Een gesprek tussen Paul De Grauwe, als hoogleraar verbonden aan de London School of Economics en Ton Nijhuis, directeur van het Duitsland Instituut.

Deze uitzending van het programma Buitenhof is uitgezonden op zondag 19 februari door de VARA, de VPRO en NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie