Uitzending
BN'ers in het park - 2009 aflevering 7

2009 aflevering 7

BN'ers in het park

22-8-2009

| 3229 x bekeken | 0 reacties
3
Afgelopen week hebben we alweer de laatste aflevering van BN’ers in het park opgenomen. Wat is dat snel gegaan. Ik weet nog dat we een kleine twee maanden geleden voor de eerste aflevering, vol spanning in Friesland waren, nog niet wetende wat ons te wachten stond.

Zoals je merkt, stonden nog niet alle afleveringen op de band, toen de eerste uitzending is uitgezonden. Dit zorgde ervoor dat we nog beter moesten voorbereiden en uitkijken. We liepen op de parken natuurlijk nog sneller in de kijker! Gelukkig is het de zevende en laatste keer ook weer goed gegaan, dus we kunnen nu weer ademhalen en de stress van ons afgooien!

Park Westerkogge
We begonnen deze uitzending in Park Westerkogge. Het park is omgeven door een netwerk van sloten en vaarten. Oude bomen en brede hagen bepalen het beeld op dit schitterende park. Gelegen aan de waterrand stap je vanaf de steiger zó je sloep in. En dit alles op 20 minuten afstand van Amsterdam en Haarlem! Hoe fantastisch!

Parc du Soleil
Op de tweede dag waren we al vroeg in Parc du Soleil in Noordwijk. Op dit park vond een open dag plaats, waardoor er op het park veel mensen verwacht werden. Parc du Soleil is een heerlijk familiepark wat al jarenlang liefhebbers van zon, zee en plezier naar zich toe trekt! Dit heeft het park mede te danken aan de heerlijke locatie aan de rand van de duinen, aan de Zuid-Hollandse kust, maar ook de mogelijkheden op het park zelf mogen er wezen!

Kathleen
De eerste candid werd gedaan door de Vlaamse Kathleen! Kathleen besloot een tijd geleden na 10 jaar te stoppen met K3 en solo door te gaan en kon daarom nu ook meedoen aan BN’ers in het Park, wat wij hartstikke leuk vonden!

Kathleen speelde zichzelf in de candid die plaatsvond in het restaurant van het park. Ze was echt ontzettend nerveus voordat ze aan het avontuur begon. Als serveerster vroegen we haar verschillende dingen uit te halen en zo mensen in de maling te nemen. Ze werd vaak herkent en vertelde de mensen dan dat ze dat meisje van K3 helemaal niet was. Hilarisch! Verder liet ze appeltaart vallen en schotelde het vervolgens gewoon weer voor! Ook proefde ze de koffie van de gasten alvast. De restaurantgasten snapte er helemaal niets meer van!

Rudolph
Rudolph van Veen belde we voor de tweede candid. Park Westerkogge heeft een ontzettend leuke receptioniste die de gasten met een grote glimlach ontvangt. Toch leek het ons leuk haar eens flink in de maling te nemen. Rudolph speelde dat hij een dagje kwam meehelpen achter de balie. Hij haalde van alles uit. Zo versierde hij een gast en vroeg hij 3 euro voor een wc-bezoek! De receptioniste wist niet meer hoe ze het had en werd dan ook flink in het ootje genomen!

Ikzelf
Tijdens de allerlaatste candid mocht ik eindelijk zelf eens meedoen. Ik werd vermomd als een grijze man met twee Duitse Doggen. Schrikbarend! Omdat er een verkoopweekend was, werd er door het park een uitzendkracht ingehuurd. Deze was natuurlijk een goed potentieel slachtoffer! Ik speelde dat ik een chalet wilde kopen en maakte het haar dan ook flink lastig. Het was ontzettend leuk! Jullie moeten echt kijken!

Groeten
Robert

Deze uitzending van het programma BN'ers in het park met de titel 2009 aflevering 7 is uitgezonden op zaterdag 22 augustus door RTL4. Te gast was Rudolph van Veen. De presentatie was in handen van Robert ten Brink.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie