Uitzending
BN'ers in het park - 2009 aflevering 2

2009 aflevering 2

BN'ers in het park

18-7-2009

| 3198 x bekeken | 0 reacties
7
Koert-Jan de Bruijn had deze week de eer om de eerste candid met ons te maken. We waren te gast in Waterpark Yne Lijte, dat in het prachtige Friesland ligt. Koert-Jan speelde een agent van de waterpolitie. De hele candid vond dus ook plaats op het water en dan bracht veel toestanden met zich mee! En van de regisseurs viel zelfs bijna in het Pikmeer!

s Middags was het de beurt aan Gigi Ravelli, die als zichzelf achter de receptie van het waterpark mocht plaatsnemen. Ze deed net of ze iemand anders was en maakte het leven van de parkbewoner er lastig, kan ik je vertellen!

Twee dagen later stonden we in de stralende zon op Waterpark Nij Beets. Dit is een park in aanbouw, waar op dit moment nog niemand woont. We konden hier dus gewoon onze gang gaan zonder dat we in het oog liepen. Dat was voor de verandering ook wel eens lekker!

Thomas Berge speelde een koerier die wel heel speciale dingen kwam brengen, op het moment dat een nietsvermoedende installateur de nieuwe vaatwasser plaatste! Je zult zien, het wordt een beestenbende!

Om de parkbewoners en het personeel te bedanken en van de schrik te laten bekomen, zong Thomas Berge speciaal voor hen, zijn nieuwe single! De tweede aflevering is zeer geslaagd en eindigde in n groot feest!

Robert

Deze uitzending van het programma BN'ers in het park met de titel 2009 aflevering 2 is uitgezonden op zaterdag 18 juli door RTL4. Te gast waren Thomas Berge, Gigi Ravelli en Koert-Jan de Bruijn. De presentatie was in handen van Robert ten Brink.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie