Uitzending
BN'ers in het park - 2009 aflevering 6

2009 aflevering 6

BN'ers in het park

15-8-2009

| 2967 x bekeken | 0 reacties
7
Noord, Zuid, West…en nu was het oosten van het land aan de beurt! Ja kijkers, we rijden voor dit programma vele kilometers om de beste recreatieparken van Nederland te bezoeken en op stelten te zetten.

Buitengoed Hooge Veluwe
Buitengoed Hooge Veluwe . was het decor voor de eerste candid. Dit park ligt midden in de bossen, pal tegenover de ingang van het Nationaal Park De Hoge Veluwe, op nog geen drie kilometer van Burgers Zoo. Ook Het Openlucht Museum is vlakbij en binnen twintig minuten bent je met de bus in het bruisende centrum van Arnhem. Helemaal top dus!

Stacey
Stacey Rookhuizen had de eer deze draaiweek te openen met de eerst candid. Stacey deed net of ze zojuist een mooi chalet op het park had gekocht. Dit chalet moet natuurlijk helemaal ingericht worden, dus lieten wij een groothandel verschillende meubelen brengen. Je snapt Stacey zorgde ervoor dat ze er niet zo makkelijk vanaf kwamen… De mannen hadden op een gegeven moment het zweet op hun voorhoofd staan…!

Parc Buitenhuizen
Op de tweede draaidag begonnen we vroeg, want er was een zware dag voor de boeg. Twee candids op één dag, is niet mis. Dit komt met name omdat de techniek inbouwen en de camera’s op een geheime plek plaatsen veel tijd kost! We namen deze twee candids trouwens op in Parc Buitenhuizen Het park ligt midden in het weelderige natuur- en recreatiegebied Spaarnwoude waar je kunt zwemmen, kanoën, skiën (op echte sneeuw), golfen, paardrijden, paintballen, klimmen, mountainbiken en het park ligt pal naast het grootste golfterrein van Europa met 66 holes.

Ferri
Met Ferri Somogyi namen we de tweede candid op! Ferri reed vermomd rond in een mooie jeep. Hij telefoneerde (met onze regisseur) en vroeg voorbijkomende parkbezoekers hem te helpen met dit telefoontje. Het was heel leuk om te zien hoe mensen klakkeloos in de auto stappen om hem te helpen en de ene leugen naar de andere voor Ferri vertelde!

Wilbert
De derde candid werd gedaan door Wilbert Gieske. Wilbert speelde zichzelf en ondanks dat hij al een jaar niet meer te zien is in ‘GTST’ werd hij door het hele park herkend! Wat hij natuurlijk ontkende! Wilbert reed met een ijskar door het park en zette het park letterlijk op zijn kop!

Na twee lange, maar mooie dagen staat de een-na-laatste uitzending van ‘BN’ers in het Park’ op de band. Nu is het aan de regisseurs om de aflevering te monteren en tot iets moois te maken! De spullen staan alweer klaar om het laatste park op stelten te zetten op te nemen. Wat gaat het snel!

De belevenissen van Ferri, Stacey en Wilbert zijn zaterdag om 20.00uur te zien op RTL4 én de herhaling op donderdagavond om 22.30uur

Groeten
Robert

Deze uitzending van het programma BN'ers in het park met de titel 2009 aflevering 6 is uitgezonden op zaterdag 15 augustus door RTL4. Te gast waren Wilbert Gieske, Ferri Somogyi en Stacey Rookhuizen. De presentatie was in handen van Robert ten Brink.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie