Uitzending
BN'ers in het park - 2009 aflevering 4

2009 aflevering 4

BN'ers in het park

1-8-2009

| 2848 x bekeken | 0 reacties
6
De opnames van BN’ers in het park worden steeds meer een avontuur en we zien steeds meer van Nederland. We begonnen in Friesland, we gingen verder naar Brabant. We kwamen vervolgens in Beekbergen en Lunteren en dit keer waren we in …Breskens en Belfeld. Deze plaatsen liggen in Zeeland en Limburg.

Tot nu toe hebben we ontzettend veel geluk gehad met het weer. Op de eerste opnamedag kregen we bij de eerste candid een wolkbreuk over ons heen, maar daarna heeft de zon alleen nog maar geschenen.

Park Maasduinen
Zo ook op de eerste draaidag van aflevering vier, die we begonnen in Belfeld op Park in Maasduinen. Tussen mooie vennen en beekjes ligt dit park. Er is een nieuw restaurant en een sportveld, waar je echt elke sport kunt doen. Echt heel leuk!

Bert Kuizenga
Wegens het grote succes van de eerste candid, hebben we Bert Kuizenga, die een groot talent voor candid blijkt te hebben, gevraagd nogmaals mee te doen. Dit bleek een hele goede keuze. Wij lieten een nietsvermoedende fotografe opdraven om het chalet te fotograferen voor de nieuwe folder. De opdrachtgever wordt gespeeld door Cees, die in het echte leven een goede vriend is van Bert. Cees speelt in de candid dat hij zijn demente broer bij zich heeft. Je raad het al, dit is Bert. De fotografe wordt gevraagd even op Bert te letten, terwijl Cees even weg moet… Je zult het in de aflevering zien, dit levert hilarische taferelen op. Bert en Cees vonden het zo leuk dat ze continu in een deuk liggen als de fotografe even in een andere kamer is. We hielden het van het lachen niet droog in de regie!

Geert Hoes
De tweede candid van de dag speelden we met de altijd vrolijke Geert Hoes. Geert speelde zichzelf. Hij zat achter een tafeltje op het strand om enquêtes af te nemen. Hij stelt tijdens de candid de meeste rare vragen aan de nietsvermoedende geënquêteerde. De enquêtes bleken een groot succes, want op een gegeven moment stond er zelfs een rij om deze in te vullen. Natuurlijk waren er ook veel mensen die Geert herkende. Dit wuifde hij weg met de tekst ‘dat zeggen ze wel vaker, maar ik ben het niet!’. Ook deze candid was een groot succes en Geert mag vaker enquêtes afnemen!

Beachparc Schoneveld
Op de tweede draaidag stond er van alles te gebeuren op Beachparc Schoneveld in Breskens. Een prachtig aangelegd recreatiepark pal aan zee, aan het strand van Zeeland. Vanaf het strand en de duinen heb je een geweldig uitzicht over de kust van Zeeuws-Vlaanderen.

Jim Bakkum
Jim was de BN’er die op dit park de boel op stelten zette. Hij speelde een regisseur die een videoclip wilde opnemen voor het programma HouseVision. Jim was ontzettend zenuwachtig, want hij was bang dat ze hem zouden herkennen. Hij was door Carry zo goed voorzien van pruiken etc dat dit niet gebeurde. We hadden Zeeuwse regionaal bekende muziekgroepjes uitgenodigd die nietsvermoedend alle aanwijzingen van Jim opvolgde. Zelfs toen Jim ze op een gegeven moment vroeg op een ponton, liggende op de vijver het refrein te zingen. Je snapt…ze hielden het niet helemaal droog! Jim was een ontzettend leuke regisseur en om alle mensen die in de maling zijn genomen een leuke afsluiting van de dag te geven, trad hij ook nog voor ze op met zijn nieuwe single!

Deze uitzending van het programma BN'ers in het park met de titel 2009 aflevering 4 is uitgezonden op zaterdag 1 augustus door RTL4. Hierin werd geacteerd door Geert Hoes, Bert Kuizenga en Jim Bakkum. De presentatie was in handen van Robert ten Brink.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie