Uitzending
BN'ers in het park - 2009 aflevering 3

2009 aflevering 3

BN'ers in het park

25-7-2009

| 2979 x bekeken | 0 reacties
6
We zijn inmiddels bij aflevering drie beland en het circus van cameramensen, geluidsmensen, regisseurs, redacteuren, visagisten en het productieteam van BN’ers in het Park is aangekomen in Lunteren en Beekbergen!
Moet je voorstellen hoe lastig het is om een candid in het geheim voor te bereiden, terwijl er zoveel mensen bij betrokken zijn. We beginnen ’s ochtends dan ook heel vroeg, als de parkbewoners nog op één oor liggen. Ook worden regiewagens etc. al van tevoren helemaal ingebouwd, zodat dit niet opvalt! Al met al een hele operatie.

Bospark Beekbergen
We begonnen de opnames in Bospark Beekbergen. Dit park ligt midden op de Veluwe. Om het terrein staan geen hekken, waardoor je zo, vanuit je tuin het bos en de natuur in kunt stappen. Het is hier lekker rustig en er zijn veel faciliteiten, zoals 3 restaurants, een tennisbaan en een wellness.

Wolter Kroes
Wolter Kroes was de eerste BN’er waarmee we deze week begonnen. We mochten van het park een huisje slopen, aangezien er op deze plek schitterende nieuwe stenen recreatievilla’s gebouwd worden. Wolter speelt zichzelf en we nemen één van de slopers in de maling. Hoe dit afloopt, kun je zaterdag op televisie zien, maar laat ik het zo zeggen, van het huisje in nog weinig over en de sloper snapt er nog steeds niets van! Om iedereen van de schrik te laten bekomen, trad Wolter die middag ook nog op voor alle bezoekers van het park met zijn top-10 hit Sjalalala!

Landgoed De Scheleberg
Op de tweede dag streken we neer op het schitterende Landgoed De Scheleberg. Als je het park oprijdt, dan doe je dit over een fantastische oprijlaan, die uitkomt bij een mooi landhuis, waarin het restaurant zit. Verder is het park ook van alle gemakken voorzien.
Zo is er een buitenzwembad, een speeltuin voor de kinderen en er komt zelfs een aantal keer per week een SRV wagen!

Froukje de Both
Met die SRV wagen bedachten we een leuke candid! Presentatrice Froukje de Both speelt in deze candid het nichtje van de SRV man. Zij nam voor één keer zijn taken over. Tsja, klantvriendelijkheid was niet echt haar sterkste punt kan ik je vertellen. Verschillende parkbewoners wisten niet wat ze meemaakten, toen ze nietsvermoedend een boodschapje wilde doen.

Kim Feenstra
Daarna was het de beurt aan Kim Feenstra die één van de verkopers eens flink in de maling heeft genomen. Kim speelde samen met een ingehuurde man een stelletje. De man was wat ouder en niet de knapste. Zo’n man waar je normaal gesproken van zou denken: ‘Wat doet zo’n knap meisje, met die man?’. Ze deden net of ze een chalet wilde kopen, maar in plaats daarvan probeerde Kim de verkoper te versieren, terwijl haar zogenaamde man even weg was. Ik kan je verzekeren: Hij stonk er helemaal in! Het was geweldig!

Aan het einde van de dag zijn onze spullen weer gepakt en gaan we op weg naar een nieuw vakantiepark, waar we nietsvermoedende mensen in de maling nemen!
Robert

Hierin werd geacteerd door Froukje de Both, Wolter Kroes en Kim Feenstra. De presentatie was in handen van Robert ten Brink. Deze uitzending van het programma BN'ers in het park met de titel 2009 aflevering 3 werd uitgezonden op zaterdag 25 juli door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie