Uitzending
Beau - Aflevering 16

Aflevering 16

Beau

25-5-2020

| 1283 x bekeken | 1 reacties
6
Met in deze uitzending: -Emile Roemer en Ronald Lotgerink over wat er allemaal mis gaat in de slachthuizen. -Fem Canes over haar boek 'Vrouw met Ballen'. -Jean Luc Murk en Hans Zaaijer over immuniteit tegen het coronavirus. -En Thomas Dekker, Leo Alkemade en Marijn de Vries over fietsen tijdens de coronacrisis.

In deze uitzending van Beau onder andere:

Transgender Carly: 'Ik wilde het koste wat het kost verbergen...'
Fem Canes en haar man Carly Pellinkhof zijn een gelukkig liefdeskoppel. Carly is met zijn bedrijf 'Carly Motors' een begrip in de internationale racewereld. Alles loopt op rolletjes, tot Carly zich na 12 jaar steeds meer begint af te sluiten voor Fem. Dan vindt zij een lange blonde haar in de auto. En een vreemde creditcard-afschrijving.... Dan weet je genoeg! Hij gaat vreemd. Als ze hem confronteert, krijgt ze een antwoord waar ze niet op gerekend had. Carly wil, na 49 jaar, verder als man. Fem besluit bij Carly te blijven en schreef het boek 'Vrouw met Ballen'.

Waarom gaat het mis in slachthuizen?
Het gaat helemaal fout in de Nederlandse slachthuizen. 147 medewerkers van het slachthuis van VION in Groenlo zijn besmet met het coronavirus. Ook in Helmond is het mis: vandaag werden ook daar 3 medewerkers van een slachthuis positief getest. Een groot deel van de medewerkers van deze fabrieken zijn arbeidsmigranten die dicht op elkaar werken en wonen. Aan tafel directeur van Vion, Ronald Lotgerink en Emile Roemer van het aanjaagteam bescherming arbeidsmigranten.

In deze uitzending van Beau waren Emile Roemer, Leo Alkemade en Thomas Dekker te gast. De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens. Deze uitzending van het programma Beau met de titel Aflevering 16 werd uitgezonden op maandag 25 mei door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie