Uitzending
Beau - Aflevering 11

Aflevering 11

Beau

18-5-2020

| 518 x bekeken | 0 reacties
8
Dagelijkse talkshow waarin Beau van Erven Dorens, op geheel eigen wijze, de dag doorneemt met kijkers en actuele gasten.

In deze uitzending van Beau onder andere:

Chantal Janzen kijkt terug op een bijzonder 'Songfestival'
Afgelopen zaterdag had de grote finale van het Eurovisie Songfestival in Rotterdam moeten zijn. Veel Nederlanders verheugden zich nog meer op het Songfestival dan op het EK voetbal. Gelukkig was er die avond een geslaagd alternatief op de NPO. Het werd live aan elkaar gepraat, in 't Engels. Alleen in Nederland keken al 2,5 miljoen mensen. Edsilia Rombley, Jan Smit, Nikkie de Jager en Chantal Janzen presenteerden het. Chantal schoof vanavond aan.

Ruud Gullit hoopt dat salarissen van voetballers worden aangepast
Fans hebben er maanden op moeten wachten, maar sinds dit weekend wordt er in ieder geval in de Duitse voetbalstadia weer gevoetbald. In lege stadia, want het publiek is nog niet welkom. In Spanje en Itali kijken ze met veel interesse hoe onze oosterburen het doen, want ook dáár hopen ze binnenkort weer te spelen. En uit de grootste voetbalcompetitie ter wereld kwam vandaag belangrijk nieuws: vanaf morgen wordt er in Engeland weer getraind. Aan tafel Ruud Gullit en Suse van Kleef, correspondent in Engeland en voetbalanalist voor Ziggo Sport.

Heeft Gaby Blaaser haar ware liefde gevonden?
Met gemiddeld meer dan vijf miljoen kijkers, is 'The Bachelorette' al jarenlang de meest populaire datingshow van Amerika. De succesformule krijgt nu een Nederlandse versie, met in de hoofdrol influencer Gaby Blaaser. Honderden mannen hebben zich aangemeld, maar slechts achttien vrijgezellen mochten een poging doen om haar hart te veroveren op een landgoed in Zuid-Afrika.

Jaïr was bij het eerste coalitieoverleg in tijden
Langzaam start ook het Haagse politieke leven weer op. Vandaag was het eerste coalitieoverleg in tijden. Onze verslaggever Jaïr Ferwerda toog naar het Binnenhof.

Advocaat Seebregts: 'Ik zou Nabil B. niet durven verdedigen'
Het is de grootste liquidatiezaak die Nederland ooit gekend heeft: het Marengo-proces. Vandaag was er een nieuwe zitting, die niet zonder commotie verliep. Kroongetuige Nabil B. heeft laten weten niets meer te zeggen, tot hij een advocaat heeft. Aan tafel misdaadverslaggever Yelle Tieleman en Andr Seebregts, de advocaat van Anouar Taghi, de neef van Ridouan Taghi.

In deze uitzending van Beau waren Chantal Janzen, Gaby Blaaser en Ruud Gullit te gast. De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens. Deze uitzending van het programma Beau met de titel Aflevering 11 werd uitgezonden op maandag 18 mei door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie