Uitzending
Beau - Aflevering 13

Aflevering 13

Beau

20-5-2020

| 462 x bekeken | 0 reacties
7
Dagelijkse talkshow waarin Beau van Erven Dorens, op geheel eigen wijze, de dag doorneemt met kijkers en actuele gasten.

In deze uitzending van Beau onder andere:

Danil en Fábio werden meerdere keren slachtoffer van anti-homogeweld
Fábio Viana en Danil Schepers zijn in n maand tijd twee keer slachtoffer geworden van anti-homogeweld. Ze liepen beide keren hand in hand over straat in Amsterdam, toen ze werden belaagd, uitgescholden en geschopt.

Rapper Lil' Kleine mag een bijzondere prijs in ontvangst nemen
Precies vijf jaar geleden werd het nummer Drank en Drugs de grote zomerhit van het jaar. Heel Nederland leerde Lil' Kleine kennen. Dat was het begin van talloze gouden platen en successen. En aan dat succes lijkt voorlopig nog geen einde te komen.

Wouter de Winther: 'Dit is voor de oppositie een lastige periode'
Nederland gaat steeds meer van het slot, maar n ding is inmiddels duidelijk: het land afsluiten is een stuk makkelijker dan het weer opengooien. We analyseren de versoepelingen, en het coronadebat, met Wouter de Winther en Floor Bremer.

Met hoeveel mensen mag je nu eigenlijk afspreken in een parkje?
Vanwege het Hemelvaartweekend eenmalig op woensdag in plaats van op vrijdag, maar dat weerhoudt verslaggever Jaïr Ferwerda er niet van om een kijkje te nemen bij de ministerraad. Hij snijdt onder andere een gevoelig puntje aan: de corona-app.

'We moeten ons voorbereiden op een economie die er anders uitziet'
Opnieuw pompt het kabinet miljarden in de economie, zo werd gisteren duidelijk. Ondanks die steun zullen veel bedrijven failliet gaan en honderdduizenden mensen hun baan verliezen. Minister van Economische Zaken Eric Wiebes schuift aan.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens. Deze uitzending van het programma Beau met de titel Aflevering 13 werd uitgezonden op woensdag 20 mei door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie