Uitzending
Beau - Aflevering 12

Aflevering 12

Beau

19-5-2020

| 957 x bekeken | 0 reacties
7
Met in deze uitzending: -Wouter de Winther, Ernst Kuipers, Remy Bonjasky en Robčr Willemsen over de persconferentie van Mark Rutte. -Anna de Marco over haar moeder die al 7 weken op de intensive care ligt. -Jelle en Dion Bakker over hun knikkerbaan die een wereldwijde hit is geworden. -Tygo Gernandt, Huub Smit en Marco Grandi over een nieuwe serie over corona-criminaliteit.

In deze uitzending van Beau onder andere:

Een film maken in coronatijd: het kan!
Hoe kan een zakkenroller geld verdienen als hij op anderhalve-meter afstand moet blijven? En wat doet een inbreker als iedereen de hele dag thuis is? Deze vragen vormden het startpunt voor de korte comedy Covid Criminals Amsterdam. Te gast waren regisseur Marco Grandia en acteurs Tygo Gernandt en Huub Smit.

Een wereldwijde hit: racende knikkers
Een wereldwijde sensatie, dat is het knikker-kanaal op YouTube van broers Jelle en Dion Bakker. Ze hadden al honderdduizenden abonnees, maar sinds de populaire Amerikaanse komiek John Oliver hun races bombardeerde tot de ideale competitie in coronatijd, tikken ze de miljoen aan. Om in deze tijd video's te kunnen blijven maken, hadden ze een sponsor nodig en dat pakte verrassend goed uit.

Jaïr was bij het állereerste vragenvuurtje in negen weken
Het was een drukke Haagse dag, want alle ogen waren gericht op de persconferentie van premier Rutte. Maar, vandaag was ook het allereerste vragenuurtje in negen weken. Verslaggever Jair Ferwerda was er bij.

19-jarige Anna: 'Ik moest afscheid nemen van mijn moeder'
Corona-patiënten liggen lang op de ic. Gemiddeld tweeënhalve week. Maar, Hanneke de Marco ligt al zeven weken op de ic. Als gezonde, 47-jarige vrouw belandt zij eind maart op de intensive care in het corona-epicentrum van Nederland: Uden. Vijf dagen aan de beademing, langer zal ze niet nodig hebben, dachten artsen. Inmiddels wordt ze dus al ruim zeven weken aan de beademing gehouden. Een zware tijd voor haar, maar ook voor haar man en twee dochters, die ondertussen ook nog het Italiaanse restaurant van hun moeder draaiende houden. Haar 19-jarige dochter Anna de Marco is hier.

Ernst Kuipers: 'Het zou kunnen dat het virus terugkomt'
De kogel is door de kerk. Cafés, restaurants, bioscopen, theaters en middelbare scholen: ze mogen vanaf 1 juni onder strikte voorwaarden weer open. De cijfers laten de versoepeling toe, zo zei de premier tijdens de persconferentie om 19:00. Aan tafel politiek commentator van De Telegraaf Wouter de Winther, Ernst Kuipers, directeur van het Erasmus MC, sportschoolhouder Remy Bonjasky en voorzitter van Koninklijke Horeca Nederland Robèr Willemsen.

In deze uitzending van Beau waren Remy Bonjasky, Tygo Gernandt en Jaďr Ferwerda te gast. De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens. Deze uitzending van het programma Beau met de titel Aflevering 12 werd uitgezonden op dinsdag 19 mei door RTL4 en de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie