Uitzending
Beau - Aflevering 20

Aflevering 20

Beau

29-5-2020

| 1416 x bekeken | 0 reacties
7
Met in deze uitzending: -Ahmed Aboutaleb over de versoepeling van coronamaatregelen in Rotterdam. -Herman den Blijker en Alain Caron ontvangen vanaf maandag weer gasten in hun restaurant. -Anna Drijver, Malou Gorter, Robert de Hoog en Achmed Akkabi over acteren als contactberoep. -Frank en Rogier storten zich op de wereld van bed & breakfasts.

In deze uitzending van Beau onder andere:

Frank en Rogier maken een nieuw programma over Bed & Breakfasts
Het hysterische duo Frank en Rogier mag weer aan de slag. De interieurgoeroes gaan Bed en Breakfasts en kleine hotelletjes opknappen, in 'Frank en Rogier checken in'.

Anna Drijver: 'We hebben 10 miljoen nodig voor een garantiefonds'
Goed nieuws voor de Nederlandse filmwereld: Acteurs en actrices mogen weer aan de slag en voor de camera hoeven zij zich niet aan de anderhalve meter-regel te houden. Anna Drijver, Robert de Hoog, Achmed Akkabi en Malou Gorter vertellen over de maatregelen op een filmset.

Hoe ziet een anderhalve meter-restaurant eruit?
Een vers getapt biertje op het terras of een heerlijk diner in een restaurant. We hebben er 2,5 maand op moeten wachten, maar vanaf maandag kan het eindelijk weer. Herman den Blijker en Alain Caron over de maatregelen in restaurants en cafés.

Een ode aan de poetsende kamerbode bij Jair Ferwerda
Traditiegetrouw was verslaggever Jair Ferwerda aanwezig bij de wekelijks ministerraad. Hij ving de bewindslieden op en besprak met de fotograaf de poetsende kamerbodes.

In deze uitzending van Beau waren Achmed Akkabi, Ahmed Aboutaleb, Alain Caron, Anna Drijver, Herman den Blijker, Malou Gorter, Robert de Hoog en Jaïr Ferwerda te gast. De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens. Deze uitzending van het programma Beau met de titel Aflevering 20 werd uitgezonden op vrijdag 29 mei door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie