Uitzending
Beau - Aflevering 10

Aflevering 10

Beau

15-5-2020

| 821 x bekeken | 0 reacties
8
Vanaf maandag 2 september is 'Beau' te zien om 22.30 uur bij RTL 4.

In deze uitzending van Beau onder andere:

Welke corona-commercials zijn de pareltjes?
In deze coronatijd zitten we met z'n allen massaal voor de televisie en daardoor keken we ook veel meer reclame. We zagen heel veel commercials met mooie piano muziekjes en de boodschap dat we vooral vol moeten houden. Maar wat waren de pareltjes? En welke reclames lieten ons volledig koud? We bespraken het met Patrick Stoof, Harry Piekema en Jordi van de Bovenkamp.

Mart Smeets: 'Als de Tour niet doorgaat, vallen 13 ploegen weg'
Voor wielerfans is het een zware tijd: in maart was het wielerseizoen pas net op gang, toen het alweer moest worden stilgelegd vanwege het coronavirus. Sindsdien is er geen wedstrijd meer gereden en de start van de Tour de France is uitgesteld tot eind augustus, als 'ie al doorgaat. En dat terwijl er juist dit jaar wat te vieren valt: het is namelijk precies veertig jaar geleden dat Joop Zoetemelk als laatste Nederlander ooit de Tour de France won. Mart Smeets schoof aan om erover te praten.

Jar ontvangt een cadeau van minister Slob
Verslaggever Jar Ferwerda was, zoals elke vrijdag, bij de wekelijkse ministerraad.

Wat is de toekomst van theater in een 1,5-meter samenleving?
Net als zoveel andere sectoren, verkeert ook de musicalwereld in zwaar weer. Wereldwijd staan theaters leeg en zitten de casts van grote producties thuis te wachten op goed nieuws. Ook in Nederland vallen er rake klappen, zoals bij Stage Entertainment, het bedrijf van Albert Verlinde. Zijn drie grote producties TINA, Lazarus en Anastasia liggen ook al weken stil. Hij schoof aan om te praten over de toekomst van het vak. Kan hij uit de voeten met een maximaal aantal bezoekers van 30 of 100 man? Hoe zorgt hij er voor dat mensen straks weer veilig in de theaters kunnen zitten? En hoe je dat op het podium, een musical op 1,5 meter afstand?

Welk land valt op door slimme maatregelen tegen coronavirus?
Het coronavirus heeft de goed draaiende Nederlandse economie de nek omgedraaid. In de eerste drie maanden van het jaar verdampten tienduizenden vacatures, daalde het vertrouwen van ondernemer n consument. Als klap op de vuurpijl kromp de economie met bijna twee procent. Is dit pas het begin? We bespraken het met econoom Marieke Blom en met Jort Kelder.

In deze uitzending van Beau waren Albert Verlinde, Harry Piekema, Jar Ferwerda, Jort Kelder, Mart Smeets en Patrick Stoof te gast. De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens. Deze uitzending van het programma Beau met de titel Aflevering 10 werd uitgezonden op vrijdag 15 mei door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie