Uitzending
Altijd Wat - 21-5-2013

21-5-2013

Altijd Wat

1232 x bekeken | 0 reacties
5
Wat drijft FNV-voorzitter Ton Heerts?
Vanavond een persoonlijk gesprek met Ton Heerts, de zojuist gekozen voorzitter van de FNV. Is hij de juiste man om het FNV weer kracht en smoel te geven? We spreken hem in zijn tweede huiskamer: het stadion van FC Twente.

De reportage: Reddingsplan voor de bouw
De economische groei blijft uit. Nederland zit nog steeds in de crisis, maar hoe komen we daar uit? Willem Vermeend presenteert een plan om de bouw te stimuleren, zonder overheidsuitgaven.

Feit of fictie: Moeten pretstudies verboden worden?
Moeten de zogenaamde pretstudies die niet opleiden tot een plek in de arbeidsmarkt verboden worden? Of moet iedereen vrij zijn een studie naar keuze te volgen?

Altijd Wat Wijzer: Belastingparadijs
Grieken kopen huizen in Duitsland op die Duitsers zelf niet meer kunnen betalen. Hoe kan dat? Duitsland helpt Griekenland toch met miljardenleningen? Het geheim: belastingontwijking en -ontduiking.

Schrijver Gerbrand Bakker wint Britse literatuurprijs
Het boek 'De omweg' van schrijver Gerbrand Bakker is door de Britse krant The Independent bekroond met de prijs voor beste buitenlandse roman. Eerder al praatten wij met hem over oa. het schrijversschap en de verdrinking van zijn broertje.

Deze uitzending van het programma Altijd Wat is uitgezonden op dinsdag 21 mei door de NCRV. Te gast was Ton Heerts. De presentatie was in handen van Ghislaine Plag.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie