Uitzending
Altijd Wat - 25-6-2013

25-6-2013

Altijd Wat

1261 x bekeken | 0 reacties
5
Stemmen met je vork
“Eten is stemmen met je vork”. Dat zegt Michael Pollan vanavond in de uitzending. Pollan is een Amerikaans wetenschapper en journalist, bekend om zijn uitgesproken opvattingen over de huidige bio-industrie.

Schaliegas: wat zijn de gevolgen?
Deze zomer besluit het kabinet of er naar schaliegas gezocht gaat worden. Extra: bekijk hier reacties van TNO en de directeur van een Pools staatsgasbedrijf.

Gasboringen
Olievelden raken uitgeput. Gasbellen lopen leeg. Een mondiale energiecrisis is onafwendbaar. Of toch niet? Er is een nieuwe energiebron: schaliegas.

Huizenmarkt
De Rabobank voorspelt dat er over een jaar een einde komt aan de prijsdaling in de huizenmarkt. De Nederlandsche Bank verwacht dat de prijs nog wel een paar jaar zal dalen. Wie heeft er gelijk?

Koken voor daklozen
Wanneer je zelf op straat hebt geleefd, is het niet moeilijk je in te leven in de huidige daklozen. Een flinke pan spaghetti is voor deze topkok dan ook snel gemaakt.

Deze uitzending van het programma Altijd Wat is uitgezonden op dinsdag 25 juni door de NCRV. De presentatie was in handen van Ghislaine Plag.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie