Uitzending
Alles draait om geld - 18-7-2009

18-7-2009

Alles draait om geld

1202 x bekeken | 0 reacties
6
Wat geven we met z’n uit aan de benzinepomp? De beeldkrant toont ons het resultaat.

Succesvol ondernemen in crisistijd
Je onderneming laten draaien tijdens de kredietcrisis? Op de Nederlandse Bank vertellen drie ondernemers hoe zij dat flikken, door creatief om te gaan met de crisis.

Jaloers omdat iemand meer verdient
Gunnen wij een ander zijn of haar rijkdom? Of zien we juist groen van jaloezie als iemand anders meer verdient? Onze huiseconoom Henriėtte Prast verklaart het.

Geen alimentatie
Gescheiden partners met kinderen betalen in driekwart van de gevallen niet of voldoende kinderalimentatie. Wat te doen als je geen alimentatie ontvangt?

Kostbare burenruzie
De kosten voor een huis-tuin-en keuken rechtszaak kunnen behoorlijk uit de hand lopen. Zo wordt een simpele burenruzie een begrotelijke zaak: je koopt een mooi huis op het platteland, maar je blijkt gek te worden van het hanengekraai bij de buren. Goed overleg helpt niet. Een bezwaarschrift bij de gemeente ook niet en bij de rechtbank komen ze er ook niet uit. De Raad van State mag het eindoordeel vellen. En wij presenteren de rekening!

Deze uitzending van het programma Alles draait om geld is uitgezonden op zaterdag 18 juli door de VARA. De presentatie was in handen van Astrid Joosten.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie