Uitzending
Zomer Met Art - Aflevering 7

Aflevering 7

Zomer Met Art

25-6-2019

| 791 x bekeken | 0 reacties
6
In deze uitzending van Zomer Met Art onder andere:

Megafan Ryanne van Dorst ontmoet Kiss
Ryanne van Dorst heeft een bijzondere ontmoeting met de iconische band Kiss. Ze noemt het concert van de populaire groep 'een soort religieuze ervaring'.

'Processierupsen-plaag had voorkomen kunnen worden'
Heel Holland jeukt! De eikenprocessierups houdt heel Nederland in zijn greep. Volgens eikenprocessierups-expert Jules Sondeijker had deze hele plaag voorkomen kunnen worden.

Bram Krikke op bezoek bij Dries Roelvink
Verslaggever Bram Krikke probeert een heuse zomerhit te scoren. Hij krijgt hulp van niemand minder dan Dries Roelvink!

Kees laat laatste wensen in vervulling gaan
Ambulancemedewerker Kees Veldboer zet zich met honderden vrijwilligers in om de laatste wensen van terminale patiŽnten te vervullen. Een bijzonder gesprek met deze held, samen met Bas Smit. Hij liet de droom van een ernstig zieke tweeling in vervulling gaan.

Een Tikkie voor een spiraaltje?
Een tweet van Liesbeth Rasker leidde tot flink wat commotie. De reisjournalist oppert dat haar bedpartners maar mee moeten betalen aan haar spiraaltje. Tweede Kamerlid Lilianne Ploumen vindt dat helemaal niet zo'n gek idee. Zij pleit dat de pil en ook het spiraaltje weer terugkomt in het basispakket.

In deze uitzending van Zomer Met Art waren Dries Roelvink, Lilianne Ploumen en Ryanne van Dorst te gast. Gwen van Poorten deed in deze uitzending verslag voor Zomer Met Art. De presentatie was in handen van Art Rooijakkers. Deze uitzending van het programma Zomer Met Art met de titel Aflevering 7 werd uitgezonden op dinsdag 25 juni door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie