Uitzending
Zomer Met Art - Aflevering 2

Aflevering 2

Zomer Met Art

18-6-2019

| 571 x bekeken | 0 reacties
6
In deze uitzending van Zomer Met Art onder andere:

Zomer Met Art "Aflevering 2"
Met in deze uitzending: -Frank Lammers over zijn rol in de serie 'Undercover'. -De Syrische Sarah Mardini vertelt haar indrukwekkende verhaal, samen met Noa Vahle, de dochter van Linda de Mol. -Freddy 'Vjeze Fur' Tratlehner over zijn succesvolle kookfilmpjes.

Alain Clark - You Are the Sunshine of My Life
Alain Clark brengt ons in een zomerse stemming met de Stevie Wonder-klassieker You Are the Sunshine of My Life.

Hoe heeft Frank Lammers zich voorbereidt op de rol van Ferry?
Frank Lammers maakt furore als Ferry Bouman in de hit-serie Undercover. Hoe heeft de acteur zich voorbereid op de rol van de grootste XTC-baas van Brabant?

Jelle ging viral met auto in lichterlaaie
Jelle ging eerder dit jaar viral nadat hij zichzelf filmde terwijl zijn auto achter hem in lichterlaaie stond. Gwen van Poorten zocht hem op.

Het indrukwekkende verhaal van Sarah Mardini
De Syrische Sarah Mardini vertelt haar indrukwekkende verhaal. Nadat ze vluchtte uit SyriŽ ging ze terug om anderen te helpen. "Ik kon niet zitten en niets doen."

Dochter Linda de Mol tekent contract bij BNNVARA
Noa Vahle, de dochter van Linda de Mol, heeft twee weken geleden een contract getekend bij BNNVARA. Gaat ze haar moeder achterna?

Vieze Fur maakt furore met kookfilmpjes
Freddy 'Vjeze Fur' Trathlener kennen we allemaal van De Jeugd van Tegenwoordig. De rapper gaat een tweede carriŤre tegemoet met zijn hilarische kookkunsten.

In deze uitzending van Zomer Met Art waren Alain Clark, Frank Lammers, Freddie Tratlehner, Linda de Mol en Stevie Wonder te gast. Gwen van Poorten deed in deze uitzending verslag voor Zomer Met Art. De presentatie was in handen van Art Rooijakkers. Deze uitzending van het programma Zomer Met Art met de titel Aflevering 2 werd uitgezonden op dinsdag 18 juni door RTL4 en de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie