Uitzending
Zomer Met Art - Aflevering 6

Aflevering 6

Zomer Met Art

24-6-2019

| 650 x bekeken | 0 reacties
6
In deze uitzending van Zomer Met Art onder andere:

Van Dik Hout: 'Het blijft leuk Stil In Mij te spelen'
Na 25 jaar is Van Dik Hout het nog niet zat om Stil In Mij te spelen. 'Het is het nummer dat alle deuren voor ons heeft geopend.' Bij Zomer Met Art spelen de heren een akoestischee versie.

Gerard van Roekel over de magie van natuurfotografie
Gerard van Roekel won in 2018 de National Geographic Fotowedstrijd. Met een prachtige foto, geschoten in NamibiŽ, won hij de prestigieuze prijs.

'Maarten vertaalt overleversschuld in gevecht voor geld voor onderzoek'
Maarten van der Weijden voelt overleversschuld en besloot dat hij de Elfstedentocht ging zwemmen om geld op te halen voor kankeronderzoek.

'Ik ben Maarten enorm dankbaar'
Gwen van Poorten was bij de aankomst van Maarten van der Weijden in Leeuwarden. Daar vertelt de topsporter dat hij niet verwacht zijn elfstedenzwemtocht volgend jaar te herhalen. 'Ik dacht ik haal het dit jaar wel, dan doe ik het volgend jaar niet nog een keer.'

In deze uitzending van Zomer Met Art was Maarten van der Weijden te gast. Gwen van Poorten deed in deze uitzending verslag voor Zomer Met Art. De presentatie was in handen van Art Rooijakkers. Deze uitzending van het programma Zomer Met Art met de titel Aflevering 6 werd uitgezonden op maandag 24 juni door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie