Uitzending
Willem Wever - 27-1-2010

27-1-2010

Willem Wever

1080 x bekeken | 0 reacties
6
Bram is gek op dansen. Hij zit op streetdance en ballet. En ding wil hij nog heel graag weten: hoe bedenk je een dans? En wie kan dat beter uitleggen dan n van de choreografen van So you think you can dance, Vincent Vianen!

In Hoe zit dat?: Professor Amito en Ewout overvallen de klas van juf Laura van de basisschool de Rank in Vianen. In deze aflevering gaat het over golven in de zee: hoe ontstaan ze?

Ewout en Inge gaan snacken, want Inge wil weten wat er in kroketten zit. Ze gaan heel vroeg 's ochtends naar de krokettenfabriek en volgen het hele productieproces van begin tot eind.

In 12 uur met...: Mees is fan van FC Twente en wil later sportcommentator worden. Evert ten Napel s sportcommentator. Mees mag een dagje met hem meelopen en de kunst afkijken.

In deze uitzending van Willem Wever waren Evert ten Napel en Vincent Vianen te gast. De presentatie was in handen van Ewout Genemans, Ajouad El Miloudi en Tess Milne. Deze uitzending van het programma Willem Wever werd uitgezonden op woensdag 27 januari door de NCRV.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee