Uitzending
Willem Wever - 6-1-2010

6-1-2010

Willem Wever

1036 x bekeken | 0 reacties
6
Ewout gaat met Hidde naar de Efteling.
Hidde wil graag weten hoe de Vliegende Hollander werkt. Ze nemen 's avonds, als alle bezoekers weg zijn, een kijkje achter de schermen.
Professor Amito en Ewout zijn op basisschool Tuindorp in Utrecht. Professor heeft een geweldige opstelling gemaakt, dit keer met vuur.

We zitten met z'n allen in een economische crisis.
Wouter wil graag weten hoe de crisis is ontstaan en wat hij met zijn spaargeld moet doen. Moet hij het op de bank zetten of uitgeven? Wie kan dat beter uitleggen dan de minister van financiŽn, Wouter Bos? Dus Ewout en Wouter gaan samen op bezoek bij Wouter Bos op het ministerie.
In de nieuwe rubriek 12 uur met..., zie je hoe het is om twaalf uur met iemand door te brengen. Lisa en Ewout trekken twaalf uur op met musicalster Jim Bakkum. Ze gaan bij hem ontbijten, waarna ze met hem naar een optreden gaan in het jeugdprogramma Z@pplive in Hilversum. Daarna reizen ze samen naar Gouda, waar Jim die avond op de planken staat met Hairspray. Ze kijken hoe hij zich voorbereidt op de voorstelling en hoe hij het ervan afbrengt.

Deze uitzending van het programma Willem Wever is uitgezonden op woensdag 6 januari door de NCRV. Te gast was Jim Bakkum. De presentatie was in handen van Ewout Genemans.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee