Uitzending
Willem Wever - 3-3-2010

3-3-2010

Willem Wever

894 x bekeken | 0 reacties
6
Verrassend vraag- en antwoordmagazine. -Hoe leren politiehonden boeven vangen? Dit is de vraag waar Ellen uit Ruinerwold/Oosteinde graag een antwoord op wil hebben. Ewout neemt haar mee naar de Regiopolitie Utrecht waar honden getraind worden. Ze sporen mensen op en zijn bij een spectaculaire aanhouding. Hoe zit dat? -Professor Amito en Ewout overvallen de klas van juf Gerlinde van de Basisschool de Richtingwijzer in Zeewolde. Professor Amito laat zien hoe het kan dat shampoo en zeep gaan schuimen. -Mick uit Heemstede heeft een vraag die Willem Wever nog niet eerder gekregen heeft. Hoe word je heilig? Samen met Ewout zakt hij af naar naar het zuiden van het land, naar Munstergeleen in Limburg want daar woonde pater Karel Houben die in 2007 heilig verklaard werd. Pastoor Broers weet alles over deze heiligverklaring, hij was er vanaf het begin tot het eind bij betrokken. Én daar woont meneer Dormans die door pater Karel wonderbaarlijk is genezen. -Deze week even geen Debat maar een kind dat graag een dag met iemand wil meelopen. Twaalf uur met.... een steward. Marc uit Wageningen is dolgelukkig als Ewout bij hem voor de deur staat. Hij mag twaalf uur meelopen met een steward van de KLM. Hoe ziet zijn dag eruit en wat doen ze allemaal in een vliegtuig? Ze vliegen naar Helsinki en terug. Volgende week is er weer het Willem Wever Debat.

Deze uitzending van het programma Willem Wever is uitgezonden op woensdag 3 maart door de NCRV. De presentatie was in handen van Ewout Genemans.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee