Uitzending
Way Of Living - Aflevering 5

Aflevering 5

Way Of Living

6-11-2016

| 719 x bekeken | 0 reacties
5
In deze vijfde aflevering van seizoen II gaan we wederom eerst de grens over: Luxemburg is aan de beurt. In het betoverende dorpje Dirbach resideert de Nederlander Anton. Hij is de gerant van Hotel Dirbach Plage, dat genesteld ligt tegen een rotsachtige klif boven de rivier de Sure. Behalve dat ze met Anton praten over hoe het is om er te wonen en te leven bekijken Arno en Sanne ook de overnachtingsmogelijkheden ter plaatse.

Overwinteren in een warm land is populair. Dat kan in een vakantiehuis maar uiteraard ook in een luxe woning op vier wielen. Campers zijn hot in Nederland en de afgelopen 5 jaar is het aantal geregistreerde campers verdubbeld. Maar, hoe is dat nou, langdurig op pad met een camper? Arno komt terecht bij Taekema Campers waar hij Marjon en Jelle uithoort over hun bevindingen.

Voor de vijfde week op rij gaan we weer naar het leukste stukje BelgiŽ: De Ardennen. Ons presentatieduo gaat er opzoek naar een geschikt vakantiehuis voor de zussen Steur die ons een email gestuurd hebben. Uiteraard zijn er in de portfolio van Ardennes-Etape genoeg te vinden en komen ze terecht in Spa, en wel in een waanzinnig vakantiehuis met een binnen zwembad, midden in de huiskamer!

Vervolgens kijken beiden naar mogelijkheden in Nederland voor het kopen van een vakantiehuis. Ze gaan daarvoor op bezoek bij TopParken. Op Landgoed de Scheleberg worden 2 types woningen bekeken en hebben ze een ontmoeting met Dhr. en Mevr. Krom die er een vakantie woning hebben

Voor onze wekelijkse rubriek over vakantiehuis inrichting komen we weer terecht bij UrbanSofa. Sanne wil antwoorden op de vraag: wat voor materiaal keuze is nou het beste voor een bank in een vakantiehuis.

De presentatie was in handen van Sanne Heijen en Arno Raymakers. Deze uitzending van het programma Way Of Living met de titel Aflevering 5 werd uitgezonden op zondag 6 november door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie