Uitzending
Way Of Living - Aflevering 4

Aflevering 4

Way Of Living

30-10-2016

| 525 x bekeken | 0 reacties
6
Deze week begint Way Of Living een keer niet in het buitenland: Hans & Terry zoeken een woning in Amsterdam en Sanne gaat met ze mee op stap. Ze worden door Danielle van Keij & Stefels Makelaars uitgenodigd voor een unieke manier van bezichtigen: per salonboot van Rederij 't Smidtje.

Overnachten in een Bed & Breakfast is een unieke manier van verblijven die nog steeds in populariteit groeit. Ons presentatie duo neemt de proef op de som en vertrekt naar de andere kant van het land. In Barchem staat De Kistemaker, een luxe boerderij waar je behalve heerlijk overnachten, ook culinair kunt genieten van een 5-gangen diner.

Voor de vierde week op rij belanden we in de Belgische Ardennen. Valerie van Ardennes-Etape heeft Arno en Sanne in Waremme naar een oude watermolen gestuurd. Verscholen achter die watermolen ligt wederom een uniek vakantiehuis van de organisatie. Terwijl Arno de unieke accenten van de 4-persoons woning ontdekt wil Sanne meer weten over de verhuur organisatie. Daarvoor heeft ze een uitgebreid interview met Valerie.

Na de reclame komen we wederom terecht op een TopPark. Deze keer is 't Gelloo in Ede aan de beurt. Sanne heeft er een ontmoeting met Henk & Wil. Ze hebben al jaren een woning op het park die ze uitsluitend voor de verhuur gebruiken: puur voor het rendement dus. Want tegenwoordig krijg je op deze manier meer voor je geld dan op de bank.

Met zo veel grijze en donkere dagen in Nederland zouden we allemaal het liefst richting de zon vertrekken. Way Of Living heeft echter een prima alternatief gevonden waardoor je nog steeds het beste van de zon kunt 'tanken'. In je eigen douche! Om meer te weten te komen over de Sunshower ging Arno in een showroom in Katwijk op bezoek bij Cilian.

Meer nog dan thuis heb je in je vakantiewoning een goede bank nodig: je komt er immers om er te ontspannen! De komende weken praat interieur expert Ger van UrbanSofa ons bij over o.a. comfort en stofkeuze.

De presentatie was in handen van Sanne Heijen en Arno Raymakers. Deze uitzending van het programma Way Of Living met de titel Aflevering 4 werd uitgezonden op zondag 30 oktober door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie