Programma
Denkend aan Holland

Denkend aan Holland

8
Denkend aan Holland is een programma bij Omroep MAX. André van Duin en Janny van der Heijden ontdekken ons mooie Nederland vanaf het water samen met scheepshond Nhaan; de teckel van Janny. André en Janny trekken er elke aflevering trekken ze erop uit met hun boot. Af en toe meren André en Janny ook aan, om de prachtige plekken te bezoeken waar het water hen brengt. Samen ontdekken ze de culturele en culinaire geschiedenis van allerlei prachtige plekken in ons land.
 • Denkend aan Holland

  1063 x bekeken | 12-8-2019
  Denkend aan Holland - De Linge
  7
  Janny neemt André mee naar de Betuwe voor een koninklijke tocht over de slingerende rivier de Linge die zich uitstrekt tussen Geldermalsen en Gorinchem. André staat aan het roer, Janny wijst de weg. Ze varen door een… Bekijk uitzending
 • Denkend aan Holland

  2898 x bekeken | 5-8-2019
  Denkend aan Holland - Giethoorn - Weerribben/Wieden
  7
  André en Janny varen ze door het prachtige natuurgebied Weerribben-Wieden. Ze gaan van start in een uitdagende boot: een punter. Daarmee bezoeken ze het Venetië van de lage landen: Giethoorn, dat dagelijks overspoeld… Bekijk uitzending
nieuws over Denkend aan Holland
 • Denkend aan Holland - André van Duin en Janny van der Heijden ontdekken Nederland

  André van Duin en Janny van der Heijden ontdekken Nederland

  4-8-2019  Heel Holland Bakt-gezichten André van Duin en Janny van der Heijden ontdekken Nederland deze zomer vanaf het water in het nieuwe televisieprogramma Denkend aan Holland. Het tweetal vaart elke week door natuurgebieden en langs eeuwenoude steden en historische landgoederen.

  Vooral voor André van Duin was het programma een ontdekkingstocht. “We kwamen op plekken waar ik nog nooit geweest ben. We zijn bij Giethoorn geweest. Alle Nederlanders zijn daar geloof ik geweest, maar ik was daar nog nooit geweest”, vertelde hij vorige week in de talkshow Jinek.

  Het programma trapt vanavond af met het bezoek van André en Janny aan Giethoorn. Het tweetal maakt in de provincie Overijssel een vaartocht door het natuurgebied Weerribben-Wieden. Met een punter bezoeken zij Giethoorn, dat ook wel het Venetië van de lage landen wordt genoemd.
  Lees verder