Uitzending
Way Of Living - Aflevering 6

Aflevering 6

Way Of Living

13-11-2016

| 532 x bekeken | 0 reacties
5
Op zoek naar andere manieren van wonen, leven en ontspannen begint Way Of Living vandaag wederom in De Belgische Ardennen. Sanne en Arno zijn voor Mevr. Beukerink op zoek naar een geschikt vakantiehuis voor 20 personen en komen daarvoor terecht op een landgoed in Durbuy. Terwijl Sanne de kasteelvilla verkent heeft Arno een gesprek met Valerie van Ardennes-Etape die ons bij praat over de villa en zijn faciliteiten.

Om je zelf tijdens de kerst, waar je ook bent, NOG meer thuis te voelen, geeft Westwing altijd schitterende interieurtips, inspiratie en styling ideeŽn. Dus nodigde Way Of Living hun Creative Director Odette uit voor enkele handige adviezenÖ Vandaag is het thema: Sparkle Parade.

Uiteraard gaan we wederom de grens over: Luxemburg is aan de beurt. In het betoverende dorpje Dirbach resideert de Nederlander Anton. Hij is de gerant van Hotel Dirbach Plage, dat genesteld ligt tegen een rotsachtige klif boven de rivier de Sure. Behalve dat ze met Anton praten over hoe het is om er te wonen en te leven bekijken Arno en Sanne ook de overnachtingsmogelijkheden ter plaatse.

Limburger Willem Marcus is op zoek naar meer accomodaties als investering in zijn eigen provincies en komt daarvoor terecht bij Residence Valkenburg. Dit park is de nieuwste aanwint van TopParken en is ideaal voor het kopen en verhuren van een vakantiewoning vanwege de grote stroom aan toeristen die het hele jaar voorbijkomt. Arno en Sanne kijken mee over de schouder van Willem en zijn benieuwd naar zijn bevindinge

De presentatie was in handen van Sanne Heijen en Arno Raymakers. Deze uitzending van het programma Way Of Living met de titel Aflevering 6 werd uitgezonden op zondag 13 november door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie