Uitzending
Way Of Living - Aflevering 2

Aflevering 2

Way Of Living

16-10-2016

| 530 x bekeken | 0 reacties
6
Ook in aflevering 2 reizen Arno en Sanne weer door half Europa, om te kijken hoe andere mensen zich thuisvoelen in hun woonplaats, land, eigen huis of vakantiewoning.

ZAGREB - Kroatie
We beginnen met het vervolg van ons Kroatie avontuur: Sanne en Arno zijn vorige week op uitnodiging van het Kroatisch Verkeersbureau beland in de hoofdstad Zagreb. Vandaag belanden ze net buiten de stadsgrenzen in Oroslavje waar ze een 400-jaar oud kasteel gaan bekijken dat te koop staat.

LONDEN - Engeland
Wonen in een wereldstad als Londen: wat komt daar allemaal bij kijken als we het over 'housing' hebben? Is het gemakkelijk een woning te vinden? Is Londen duur? Wat is de gemiddelde huurprijs? Arno ging op onderzoek. Net als op de heenweg neemt Arno de boot terug vanuit Harwich. Wel zo gemakkelijk met Stenaline die de verbinding onderhoudt met Hoek van Holland. Heerlijk borrelen, dineren, winkelen en slapen tijdens de overtocht en 's morgens uitgerust weer op staan in Nederland.

SAINT HUBERT - Belgie
Sanne en Arno worden door de Belgische verhuur organisatie Ardennes-Etape iedere week naar een ander vakantiehuis gestuurd. Vandaag komen ze terecht in de Europese hoofdstad van de jacht: Saint Hubert, zo'n 120 km ten zuiden van Maastricht. Daar wacht ze een sfeervol houten chalet dat geheel eigenhandig door de eigenaar is gebouwd.

NOORDWIJK - Nederland
Na de reclame zijn we voor de tweede week op rij terug op de boulevard in Noordwijk. Arno laat strandgangers er kennis maken met de Sunshower. Noordwijker Hans Versnel mag zelfs thuis zo'n innovatief apparaat uit gaan proberen.

VALKENBURG - Nederland
Limburger Willem Marcus is op zoek naar meer accomodaties als investering in zijn eigen provincies en komt daarvoor terecht bij Residence Valkenburg. Dit park is de nieuwste aanwint van TopParken en is ideaal voor het kopen en verhuren van een vakantiewoning vanwege de grote stroom aan toeristen die het hele jaar voorbijkomt. Arno en Sanne kijken mee over de schouder van Willem en zijn benieuwd naar zijn bevindingen.

In deze uitzending van Way Of Living was Hans Versnel te gast. De presentatie was in handen van Sanne Heijen en Arno Raymakers. Deze uitzending van het programma Way Of Living met de titel Aflevering 2 werd uitgezonden op zondag 16 oktober door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie