Uitzending
Waar is de Mol? - Wilfred Genee

Wilfred Genee

Waar is de Mol?

27-10-2008

| 4102 x bekeken | 0 reacties
6
In deze aflevering van ‘Waar is De Mol?’ neemt Johnny sportpresentator én voetballiefhebber Wilfred Genee mee naar Brazilië. Het land waar voetbal zo ongeveer is uitgevonden! Samen bezoeken ze een voetbalschooltje in de sloppenwijken van Rio de Janeiro, wonen ze een voetbalwedstrijd bij in het beroemde Maracana Stadion en gaan ze een duel met elkaar aan op het fameuze Copacabana Beach!

Maar er is meer dan voetbal alleen. Zo zetten ze samen een sambaclub op z’n kop, blijkt Wilfred niet weg te slaan bij een karaokemachine, springen ze van een 600 meter hoge berg én slapen ze -tot grote schrik van Wilfred- op een onbewoond eiland.

Tijdens deze geweldige reis laat de doorgaans zo serieuze Wilfred zich helemaal gaan en praat hij openhartig over de meest spannende zomer van zijn leven, zijn enorme gedrevenheid en zijn wens om vader te worden.

Deze uitzending van het programma Waar is de Mol? met de titel Wilfred Genee is uitgezonden op maandag 27 oktober door Veronica. Te gast was Wilfred Genee. De presentatie was in handen van Johnny de Mol.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee