Uitzending
Waar is de Mol? - Waldemar Torenstra

Waldemar Torenstra

Waar is de Mol?

10-11-2008

| 5410 x bekeken | 0 reacties
6
In deze aflevering van ‘Waar is De Mol?’ gaat Johnny op reis met acteur Waldemar Torenstra. Samen ontdekken ze India, het land waar Waldemar zijn tweede naam Govinda aan te danken heeft. En het belangrijkste doel van deze reis: een rol in een Bollywoodfilm!

Tijdens de reis gaan ze in Bollywood, de stad van de grootste filmindustrie ter wereld, op zoek naar een rol en doen ze mee aan een auditie voor een film. Na Bollywood vertrekken ze naar de meest romantische stad van India, Udaipur. Hier logeren ze in het paleis van de Maharadja en slapen ze in het bed van Jamesbond-acteur Roger Moore!

Verder trekken ze te paard door Radjastan, de provincie van de Indiase Maharadja’s en overnachten ze in een tentje aan het Tigerlake. Daarna maken ze een prachtige tocht op twee Royal Emfields, twee klassieke Indiase motoren. Hiermee belanden ze uiteindelijk bij een modderworstel-gevecht, waar Waldemar de kampioen uitdaagt het tegen hem op te nemen!

Tijdens deze spannende reis praat Waldemar openhartig over zijn wens om de beste acteur van Nederland te worden, hoe hij het vindt om gezien te worden als ‘de vriend van’ (Sophie Hilbrandt), hoe het was om samen met zijn vriendin uit te kleren te gaan in de film Zomerhitte EN laat hij een onverwachte kant van zichzelf zien...

Deze uitzending van het programma Waar is de Mol? met de titel Waldemar Torenstra is uitgezonden op maandag 10 november door Veronica. Te gast was Waldemar Torenstra. De presentatie was in handen van Johnny de Mol.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee