Uitzending
Waar is de Mol? - Jennifer Hoffman

Jennifer Hoffman

Waar is de Mol?

7-4-2008

| 7103 x bekeken | 0 reacties
5
Met actrice Jennifer Hoffman reist Johnny door zuidelijk Zuid-Afrika: van Kaapstad langs de groene ‘Garden route’ naar een olifantenrusthuis vlakbij Plettenberg Bay. Jennifer heeft in Afrika drie weesolifantjes geadopteerd, maar ze heeft nog nooit oog in oog met deze immense dieren gestaan. Johnny laat deze wens meer dan uit komen!Hun tocht belooft een spannende te worden,waarbij ze het avontuur niet schuwen; ze krijgen les van een Zuid-Afrikaanse schietinstructeur op een ware shooting range, gaan snowboarden op immense zandduinen net buiten Kaapstad en vliegen bijna uit de bocht op de rug van een struisvogel. Maar de adrenaline schiet pas echt door hun lijf als ze op 3000 meter hoogte uit een vliegtuigje springen! Ook spreekt Jennifer openhartig over de break-up met haar ex-verloofde acteur Daan Schuurmans.

Deze uitzending van het programma Waar is de Mol? met de titel Jennifer Hoffman is uitgezonden op maandag 7 april door Veronica. Te gast was Jennifer Hoffman. De presentatie was in handen van Johnny de Mol.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee